Life

Cine este bărbatul perfect pentru Vica Blochina. Faimoasa de la Survivor România a dat numele unui celebru afacerist

Vica Blochina este una dintre cele mai apreciate dive din România. Aceasta a avut mai multe relații cu bărbați celebrii, însă unul singur s-ar părea că a impresionat-o.
13.03.2023 | 11:51
Cine este barbatul perfect pentru Vica Blochina Faimoasa de la Survivor Romania a dat numele unui celebru afacerist
Cine este bărbatul perfect pentru Vica Blochina. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Vica Blochina se poate declara o femeie de succes din toate punctele de vedere. Aceasta este mamă și de asemenea deși a bifat mai multe relații eșuate, a reușit mereu să meargă mai departe cu zâmbetul pe buze, bifând mai multe reușite în cariera ei.

Vica Blochina, dezvăluiri neașteptate

De asemenea, Vica Blochina nu este reținută nici când vine vorba despre viața personală. Mai mereu vedeta a vorbit despre relațiile ei, despre bărbații din viața sa, dar și despre alte situații interesante care s-au întâmplat de-a lungul anilor.

ADVERTISEMENT

Iar această latură a vedetei am putut-o vedea și la Survivor România, competiție de unde a fost eliminată în urmă cu câteva săptămâni. Și în echipa Faimoșilor, Vica Blochina își expunea mai mereu punctul de vedere, fără a se teme de cum vor reacționa cei din jurul său.

Dincolo de carieră și de viața amoroasă, Vica Blochina se bucură și de o situație financiară destul de bună, astfel că vedeta și-a dorit mereu să aibă un partener potent din punct de vedere material, iar gusturile ei nu s-au schimbat nici măcar acum.

ADVERTISEMENT

Vica Blochina a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir, unde a fost întreabă care este bărbatul perfect pentru ea, iar răspunsul ei cu siguranță i-a lăsat pe mulți cu gurile căscate. Nici măcar prezentatoarea show-ului nu se aștepta la acest nume.

Bărbatul perfect pentru Vica Blochina

Cine este bărbatul perfect pentru Vica Blochina? Numele lui este deja cunoscut publicului larg. Este vorba despre Cristi Borcea, actualul soț al Valentinei Pelinel. În opinia blondinei, afaceristul este ”cel mai plătitor”. De asemenea, ea a mai dezvăluit și alte detalii interesante.

ADVERTISEMENT

Faimoasa de la Survivor România spune că un bărbat trebuie să își ofere în primul rând o viață decentă lui și de abia apoi poate să facă și o femeie fericită. În caz contrar, acesta ajunge să fie stresat pentru ceea ce nu poate să ofere, iar de aici, femeia nu mai este nici ea fericită.

De asemenea, Vica Blochina a mai ținut să sublinieze și faptul că un bărbat care iubește mai bagă și ”mâna în buzunar” și s-ar părea că la acest capitol, Cristian Borcea este exemplul cel mai bun, după cum o spune chiar vedeta.

ADVERTISEMENT

”Borcea (n. red Cristian Borcea)! Este cel mai plătitor. Bărbatul asta trebuie să facă, despre ce vorbim? Dacă nu te iubește, nici nu bagă mâna în buzunar. Eu glumesc foarte mult, dar printre glumele astea este și mult adevăr. Un bărbat care nu poate să-și ofere o viață decentă lui, el nu poate să fie fericit și nu te poate face fericită, pentru că el e stresat că nu produce”, a fost răspunsul Faimoasei la întrebarea lui Teo Trandafir.

ADVERTISEMENT