Life

Cine este Carmen Grebenișan de la Survivor România 2023. Faimoasa a suferit din iubire din cauza unui fost dinamovist

Cine este Carmen Grebenișan. Faimoasa de la Survivor România 2023 a avut o iubire platonică cu un sportiv de la Dinamo.
07.01.2023 | 09:15
Cine este Carmen Grebenisan de la Survivor Romania 2023 Faimoasa a suferit din iubire din cauza unui fost dinamovist
Cine este Carmen Grebenișan. Faimoasa de la Survivor România 2023 a avut o iubire platonică cu un sportiv de la Dinamo. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine este frumoasa blondină în vârstă de 30 de ani. Concurenta de la Pro TV a suferit din iubire din pricina unui fost dinamovist de care a fost îndrăgostită în urmă cu foarte mulți ani. Ce a povestit influencerița.

Cine este Carmen Grebenișan. Faimoasa de la Survivor România 2023 a avut o iubire platonică cu un sportiv de la Dinamo

Carmen Grebenișan este una dintre participantele competiției sportive Survivor România 2023, însă nu este străină de lumina reflectoarelor. Vedeta de la Pro TV a mărturisit că l-a plăcut pe Sergiu Hanca, fost jucător la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Sportivul și Faimoasa nu au avut nicio relație sentimentală, dar cu toate acestea vedeta a suferit. Tânăra a dezvăluit că în perioada în care era îndrăgostită de fotbalist toată lumea îl cunoștea pe acesta drept Muscă.

„Am avut o iubire pentru un băiat, când eram mai mică, și nu s-a întâmplat nimic cu asta. A fost așa… Lui îi plăceau toate fetele. E un fotbalist cunoscut, Sergiu Hanca. I se zicea pe atunci «Muscă».

ADVERTISEMENT

Era un băiat fain, dar nu eram eu destul de faină. Nu a aflat niciodată, dar s-ar putea să afle acum și mie o să-mi fie un pic rușine cu chestia asta, dar până la urmă îmi asum.

A fost o chestie de copii, el nu știe. Am suferit singură acasă. Până acum n-am zis”, a povestit Carmen Grebenișan la un moment dat, notează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan, concurentă și în alte show-uri TV

Carmen Grebenișan a devenit cunoscută datorită unui blog de modă, dar și odată cu concursul Asia Express, de la Antena 1, unde a făcut echipă cu buna sa prietenă Alina Ceușan. Cele două se știu de foarte mulți ani și par ca două surori.

Următorul proiect în care frumoasa blondină a fost implicată a fost Dancing on Ice: Vis în doi, show unde a luptat pentru visul lui Lilian Brînzari care, din păcate, nu a reușit să se pregătească pentru Olimpiada de la Beijing.

ADVERTISEMENT

În plan personal, influencerița este căsătorită cu Alex Militaru, după ce timp de 3 ani au avut o relație de prietenie. Cununia civilă a avut loc în sectorul 2 din București, nașii fiind Alina Ceușan și soțul său, Raul Tișa.

ADVERTISEMENT