Life

Cine este Dana Borteanu, concurenta care a întors patru scaune la Vocea României. Smiley, reacție uimitoare: “Mamă, ce voce are!”

Cine este concurenta care i-a cucerit pe jurații de la Vocea României. Dana Borteanu a întors patru scaune.
09.09.2022 | 23:05
Cine este Dana Borteanu concurenta care a intors patru scaune la Vocea Romaniei Smiley reactie uimitoare Mama ce voce are
Cine este concurenta care i-a cucerit pe jurații de la Vocea României. Dana Borteanu a întors patru scaune. Sursa foto: Facebook / Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cine este Dana Borteanu, participanta care a întors patru scaune la Vocea României. Smiley, pe numele său din buletin Andrei Tiberiu Maria, a avut o reacție uimitoare în premiera show-ului de la Pro TV, de vineri, 9 septembrie 2022.

Cine este concurenta care i-a cucerit pe jurații de la Vocea României. Dana Borteanu a întors patru scaune

Dana Borteanu este concurenta care i-a cucerit pe jurații de la Vocea României. Femeia originară din Reșița i-a lăsat cu gura căscată pe antrenorii de la Pro TV, Denis Roabeș fiind primul care i-a dat votul de încredere.

ADVERTISEMENT

Solistul de la The Motans a fost primul care și-a întors scaunul. Cântărețul le-a sugerat colegilor să facă același lucru pentru că nu vor regreta. Câteva secunde mai târziu sfatul său a fost urmat de echipa formată din Smiley și Theo Rose.

„Mamă, ce voce are! N-ai cum… trebuie să ne întoarcem. Doamne, câta mai vocea. Extraordinar! Sunteți fantastică”, i-a spus artistul partenerei de scaun, scrie stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vocea Romaniei (@vocea_romaniei)

Cine este Dana Borteanu de la Vocea României

Dana Borteanu a decis să se înscrie la Vocea României la insistențele prietenilor săi. Concurenta, care locuiește în prezent în Timișoara, a reușit să întoarcă patru scaune, vocea sa incredibilă fiind pe placul antrenorilor.

Participanta lucrează ca actriță la Teatrul German de Stat și a început să cânte muzică rock în adolescență. A avut inclusiv o formație de muzică și a făcut parte din mai multe grupuri, cum ar fi: StepanProject sau Pro Musica.

ADVERTISEMENT

A studiat la Universitatea de Vest – Facultatea de Muzică, în ciuda faptului că părinții și-au dorit mereu stabilitate pentru ea. Dana Borteanu nu a ascultat sfaturile familiei și a mers mai departe de drumul său de artistă.

În cele din urmă a reușit să se angajeze în orchestra teatrului și a decis să studieze actoria. În aceeași perioadă, avea foarte multe concerte și festivaluri rock la care era invitată, în special în orașul în care are reședința.

ADVERTISEMENT

Muzica a rămas marea sa pasiune și a mizat totul pe o singură carte în prima ediție de la Vocea României. Timbrul său puternic i-a cucerit pe toți!

ADVERTISEMENT