Life

Cine este, de fapt, iubita lui Florin Ristei. Secretele lui Naomi au ieșit la iveală

19.10.2020 | 13:56
Cine este de fapt iubita lui Florin Ristei Secretele lui Naomi au iesit la iveala
Florin Ristei și Naomi Hedman au în comun pasiunea pentru muzică și experiența de la X Factor
ADVERTISEMENT

Florin Ristei a fost surprins cu o tânără de la X Factor pe nume Naomi Hedman, a cărei reputație este una destul de bună peste hotarele țării.

Iubita lui Florin Ristei, de la concurentă de reality-show la colaborare cu Nicki Minaj

Presa a speculat despre relația dintre cei doi după ce fotoreporterii unei publicații mondene i-au imortalizat extrem de apropiați unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

Despre ”prietena specială” a lui Ristei s-a aflat că duce o viață deloc modestă în Londra și că în anturajul ei se numără printre cele mai celebre vedete internaționale.

Da, ați citit bine, Florin Ristei ar putea avea intrare chiar la Nicki Minaj, dacă și-ar dori, evident vreo colaborare, căci Naomi este foarte bună prietenă cu ea.

ADVERTISEMENT

Naomi a devenit celebră în Marea Britanie în urma participării în reality-show-ul „Ex on the beach”, un soi de „Insula iubirii”, în care tinerii își puneau dragostea la încercare.

florin ristei
Florin Ristei și Naomi Hedman, cel mai nou și exotic cuplu din lumea mondenă

Va ajunge juratul de la X Factor România popular și în UK?

Popularitatea ei a crescut atât de mult încât presa din Regat a devenit din ce în ce mai interesată de ea, mai ales după ce a anunțat că lucrează la o colaborare muzicală cu Nicki Minaj, cu care e în relații excelente.

ADVERTISEMENT

Având în vedere tot acest tablou, este clar că juratul de la X Factor România tocmai a primit o rampă de lansare internațională, căci cu siguranță tabloidele britanice se vor întreba, așa cum o facem noi în cazul ei, cine e, de fapt, Florin Ristei.

Cine știe, poate peste ceva timp, dacă relația lor, asumată public în cele din urmă, va evolua și din punct de vedere profesional, îl vom vedea pe Ristei în dueturi cu mari artiști consacrați ai planetei.

ADVERTISEMENT

Până una alta, niciunul nu a făcut deocamdată declarații despre cum s-a produs povestea lor de iubire. Singurul lucru pe care l-a făcut Ristei a fost să publice niște fotografii cu simpatica englezoaică pe rețeaua Instagram, iar imaginile vorbesc clar de la sine.

 

ADVERTISEMENT