Life

Cine este, de fapt, iubitul actual al Magdei Ciumac. Ce s-a întâmplat cu băiatul pe care îl are cu Tolea

Cine este, de fapt, iubitul actual al Magdei Ciumac. Ce face acum băiatul pe care îl are din căsnicia cu Tolea Ciumac, în vârstă de 16 ani.
24.10.2022 | 18:23
Cine este de fapt iubitul actual al Magdei Ciumac Ce sa intamplat cu baiatul pe care il are cu Tolea
Magda și Tolea Ciumac s-au despărțit acum 14 ani. Cine e actualul iubit al femeii. Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Cine este iubitul Magdei Ciumac, cu care aceasta are o relație de trei ani. Fosta vedetă de la OTV este foarte fericită în actuala relație.

Cine este, de fapt, iubitul actual al Magdei Ciumac. Se iubesc de trei ani

Magda Ciumac a găsit fericirea în brațele altui bărbat după despărțirea de Tolea Ciumac, și, la 14 ani de la separare, aceasta se iubește cu un afacerist italian.

ADVERTISEMENT

Ricardo este numele celui care o face acum fericită pe fosta soție a lui Tolea Ciumac și cu care aceasta are o relație de câțiva ani. Magda Ciumac îl prezintă cu mândrie pe rețelele de socializare pe noul său iubit.

Mai mult, cei doi încă au emoții când sunt unul în prejma celuilalt de parcă ar fi niște adolecenți îndrăgostiți. Ricardo i-a mărturisit fostei vedetei OTV că este iubirea vieții sale.

ADVERTISEMENT

„Ia să vedeți ce bărbat am eu, am emoții.(…) Stați, avem emoții și noi, zici că suntem în prima zi! El a zis că sunt iubirea vieții lui și este foarte îndrăgostit de mine, pe viață!

Voi sunteți norocoși să mă cunoașteți, dar el este norocos să mă aibă. Sufletul meu este la fel pentru toată lumea și el de-asta mă iubește”, a transmis aceasta pe rețelele de socializare. Magda Ciumac și iubitul ei

ADVERTISEMENT

Magda Ciumac și iubitul ei. foto: Facebook

Ce s-a întâmplat cu fiul Magdei și al lui Tolea Ciumac

Fiul Magdei și al lui Tolea Ciumac are acum 16 ani. Alexander nu are niciun fel de relație cu tatăl său, iar Magda Ciumac și Tolea Ciumac nu și-au mai vorbit de ani de zile, conform Click.

Alexander și Tolea Ciumac au vorbit de doar patru ori în cei 16 ani de viață ai săi. Tocmai de aceea, Magda Ciumac spune că fostul ei soț nici nu poate fi numit bărbat, pentru că a uitat de copilul său.

ADVERTISEMENT

„Băiatul nu a mai vorbit deloc cu tatăl său! Nu vorbim cu el! Este imposibil! Are alt copil, i-a pus numele Sasha.

Fiul Magdei și al lui Tolea Ciumac
Fiul Magdei și al lui Tolea Ciumac. foto: Facebook

Pe Alexander, Tolea l-a căutat de 4 ori în 16 ani! Nu îi dorim rău, bun rău, este omul pe care l-am iubit și m-a iubit! Avem un copil minunat împreună…dar nu poate fi numit tată și nici bărbat adevărat!”, a spus Magda Ciumac.

ADVERTISEMENT
Tags: