Life

Cine este, de fapt, soția lui Cristian Popescu Piedone. Iulia e căsătorită de 35 de ani cu celebrul primar

Cine este Iulia, soția lui Cristian Popescu Piedone. Celebrul primar și partenera sa sunt căsătoriți de 35 de ani și au doi copii.
12.08.2023 | 23:00
Cine este de fapt sotia lui Cristian Popescu Piedone Iulia e casatorita de 35 de ani cu celebrul primar
Cristian Popescu Piedone și soția lui, Iulia, sunt căsătoriți de 35 de ani. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cristian Popescu Piedone și soția sa, Iulia, sunt căsătoriți de 35 de ani și au împreună doi copii. Primarul își iubește foarte mult partenera de viață, după cum a spus în cadrul unui interviu mai vechi.

Cine este, de fapt, soția lui Cristian Popescu Piedone

În urmă cu aproximativ două luni, Piedone a fost eliberat din închisoare, după condamnarea primită anul trecut, și a putut să-și reia funcția de edil al Sectorului 5.

ADVERTISEMENT

În perioada în care a stat în închisoare, Cristian Popescu Piedone a avut familia alături, în special pe soția sa, Iulia, cu care este căsătorit de mai bine de trei decenii.

În cadrul unui interviu acordat înainte să intre la închisoare, Cristian Popescu Piedone a vorbit despre partenera sa de viață. Politicianul a avut numai cuvinte de laudă la adresa femeii care îi este alături de 35 de ani.

ADVERTISEMENT

Soția primarului a fost întotdeauna alături de el, în orice situație, iar datorită familiei are puterea de a trece peste orice, după cum a spus în emisiunea moderată de Denise Rifai, cu mai bine de doi ani în urmă.

“Iulia este tot ce am mai strălucit pe lume, este steaua mea polară! Îmi iubesc soția, îmi iubesc familia. Familia este, de fapt, Olimpul meu, acolo sunt eu Zeu! Familia este toată puterea mea, de unde mă încarc”, spunea primarul despre soția lui, înainte de a intra după gratii.

ADVERTISEMENT

Politicianul și soția lui s-au cunoscut la un restaurant la care lucrau amândoi, iar în 1988 s-au căsătorit. La un an de când și-au unit destinele, cei doi au devenit părinți pentru prima dată, atunci când a venit pe lume fiul lor.

După ceva timp, s-a născut și fiica lor, Ana Maria. În 2012, cu ocazia sărbătoririi nunții lor de argint, Cristian Popescu Piedone și Iulia și-au reînnoit jurămintele.

ADVERTISEMENT

La momentul respectiv, nașii lor au fost Andra și Cătălin Măruță. De altfel, cei doi au fost nașii de cununie ai fiului primarului, Vlad, după cum notează spynews.ro.

Cristian Popescu Piedone a fost eliberat din închisoare

În 2022, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la patru ani de închisoare în dosarul Colectiv. La un an după condamnare, primarul Sectorului 5 al Capitalei a fost achitat, în urma deciziei luată de magistrați.

“Nu mi-am pierdut speranța în Dumnezeu. Am spus Înaltei Curți de Casație și Justiție că mai sus de această treaptă, a justiției din România, nu există decât Dumnezeu. La Dumnezeu eu m-am rugat să audă rugile mele pentru a face dreptate și pentru a deschide ochii judecătorilor, dacă sunt judecători drepți.

Pentru că până la Înalta Curte nu am avut parte decât de acele culoare de care vorbiți toată ziua pe posturi, de acele comenzi, de acei scheleți în dulap ai anumitor judecători”, a declarat acesta după ce a fost eliberat.

Tot după eliberare, Piedone a mai spus că nu are de gând să dea în judecată statul român. Acesta a revenit în funcția de primar al Sectorului 5 la finalul lunii iunie.

ADVERTISEMENT