Life

Cine este, de fapt, viitoarea soţie a lui George Simion. Dana Budeanu: “Are 24 de ani şi lucrează deja în Parlament”

Cine este, de fapt, viitoarea soţie a lui George Simion. Ilinca ar lucra în Parlamentul României. Dana Budeanu a oferit informații despre aceasta în aplicația sa, Verdict.
25.06.2022 | 12:34
Cine este de fapt viitoarea sotie a lui George Simion Dana Budeanu Are 24 de ani si lucreaza deja in Parlament
Cine este, de fapt, viitoarea soţie a lui George Simion. Ce spune despre ea Dana Budeanu. Sursa foto: Facebook/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

George Simion (35 de ani) se va căsători cu iubita lui, Ilinca, dar cine este, de fapt, viitoarea soție a politicianului? Dana Budeanu a oferit câteva informații despre logodnica președintelui AUR.

Cine este, de fapt, viitoarea soţie a lui George Simion

Liderul AUR a anunțat recent că se căsătorește și i-a invitat la nuntă și pe simpatizanții săi. Mulți s-au întrebat cine este femeia din viața lui George Simion, dar și cu ce se ocupă aceasta.

ADVERTISEMENT

În aplicația Verdict, Dana Budeanu a dezvăluit că este vorba despre Ilinca Munteanu, o tânără în vârstă de 24 de ani.

Viitoarea soție a lui George Simion ar lucra Parlamentul României, la grupul parlamentar AUR, potrivit informațiilor oferite de designerul vestimentar.

ADVERTISEMENT

„Ia-ți Ilinco ziua bună, de la tată, de la mumă! Ilinca Munteanu este fericita aleasă a ‘viitorului președinte’ al României și al partidului care va avea, nu-i așa, ‘70% din voturi în 2024’!

Domnișoara Munteanu are doar 24 de ani și lucrează deja în Parlamentul României, firește la grupul AUR! Așa cum ne-a promis domnu’ SIEMION, și-a dat examenele, în speță la Facultatea de Drept și a și absolvit!

ADVERTISEMENT

Printre picături și postările de pe social media pentru viitorul soț, se ocupă și cu organizarea nunții la întâlnirile cu Adina Patru Wedding Planner, în timp ce mirele salvează România!”, a scris Dana Budeanu în aplicația sa, citată de gândul.ro.

Președintele AUR a declarat că vrea să își țină viața personală privată, departe de public, dar și de lumea politicii.

ADVERTISEMENT

„Ne sunt suficiente Elenele de care am avut parte în ultima sută de ani. Cei care ne doresc bine pentru noua familie, îi aștept la nuntă pe 27 august, îmi pot scrie pe Facebook ca să le dau invitația la cununia religioasă și la petrecere.”, a transmis George Simion pe Facebook.

Recent, George Simion a postat o fotografie alături de logodnica sa. „De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi!”, a scris acesta.

George Simion și viitoarea soție
George Simion și viitoarea soție, Ilinca. Sursa foto: Facebook

Politicianul a mai scris că partenera lui s-a amuzat de cele scrise în presă și că se ține departe de politică.

„Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo.”, a completat acesta.

Când are loc nunta lui George Simion cu viitoarea soție

Liderul AUR se va căsători cu partenera sa pe 27 august și îi așteaptă la nuntă pe simpatizanții săi, sperând că aceștia vor veni în număr cât mai mare.

De asemenea, politicianul le-a spus celor care sunt interesați să participe la nuntă să vină în costum popular.

„Aștept toți românii să se bucure alături de mine. Cea mai mare bucurie pentru mine e dacă veți fi prezenți. Să veniți în cămașă populară!, a scris George Simion pe pagina sa de Facebook.

Evenimentul va avea loc în satul Oveselul din județul Vâlcea. George Simion se va asigura că vor exista autocare din fiecare județ.

„Nunta va fi pe 27 august în satul Oveselu din Vâlcea. Știu că e departe pentru unii dintre voi dar ne organizăm cu autocare din fiecare județ. Nu am glumit: vă aștept pe toți!”, a mai transmis liderul AUR.

ADVERTISEMENT