Life

Cine este diva care îl ajută pe Tudor Chirilă la Vocea României. E de o frumusețe rară și toți rămân fără cuvinte în preajma ei

Diva care îl ajută pe Tudor Chirilă să antreneze concurenții de la Vocea României. Uimește prin frumusețea sa de fiecare dată.
09.12.2023 | 13:05
Cine este diva care il ajuta pe Tudor Chirila la Vocea Romaniei E de o frumusete rara si toti raman fara cuvinte in preajma ei
Antrenoarea este una dintre cele mai iubite soprane. Sursa foto: facebook, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tudor Chirilă se poate mândri nu doar cu concurenți foarte buni în echipa sa de la Vocea României, ci și cu o antrenoare pe cât de talentată, pe atât de frumoasă. Ea reușește să întoarcă privirile multora prin aparițiile sale și a reușit până la cei 33 de ani, pe care îi are, să cânte pe marile scene ale lumii.

Cine este frumoasa antrenoare din echipa lui Tudor Chirilă, la Vocea României

Vocea României se apropie cu pași repezi de finală, iar până acum toți concurenții au fost antrenați pentru momentele lor atât de către jurați, cât și de ajutoarele acestora. Tudor Chirilă a făcut o bună echipă cu îndrăgita soprană Irina Baianț.

ADVERTISEMENT

Irina Baianț uimește de fiecare dată prin felul cum arată, fiind considerată nu doar una dintre cele mai bune soprane din România, dar și printre cele mai frumoase. Tânăra în vârstă de 33 de ani, originară din București, a primit cu bucurie în acest an oportunitatea de a fi vocal coach în echipa lui Tudor Chirilă, din sezonul 11, de la Vocea României.

”Ne-am cunoscut la Vocea României în 2014 când am cântat în finală alături de Tiberiu Albu şi am câştigat! Am rămas prieteni de-a lungul anilor, ne-am sfătuit în momente importante, am împărtăşit bucurii profesionale şi anul trecut am reuşit să aducem trofeul din nou în echipă, invitată în finală de această dată alături Iulian Nunucă. 

ADVERTISEMENT

Anul acesta, colaborarea cu Tudor Chirilă mi-a oferit scaunul de Vocal Coach pentru membrii echipei lui. Este o experienţă superbă, emoţionantă şi cu ajutorul vostru câştigătoare şi în acest sezon”, a scris Irina Baianț pe Instagram.

Încă din copilărie Irina Baianț s-a pregătit pentru cariera artistică. De la vârsta de trei ani a învățat să cânte la pian, iar debutul în lumea muzicii clasice l-a avut în noiembrie 2010, la Teatrul de Operetă din Capitală, interpretând rolul Adelei din piesa ”Die Fledermaus”.

ADVERTISEMENT

Odată cu trecerea timpului și dobândirea performanței, Irina Baianț a urcat, pe lângă Opera Națională a României, și pe mari scene ale lumii, precum: Opera din Viena, Filarmonica din Berlin, Opera Garnier din Paris, Filarmonica din Bruxelles, Balshoi Teatre din Moscova, Opera Națională din Istanbul, Grand Rex Paris sau Munchen Stats Oper.

Irina Baianț a cântat în cinstea lui Vladimir Putin în 2015

În anul 2015, Irina Baianț a avut parte de o experiență unică. A fost invitată la o petrecere aniversară, la Palatul Kremlin, pentru a cânta în cinstea lui Vladimir Putin. Tot atunci a stat și la masă cu președintele Rusiei și alte oficialități.

ADVERTISEMENT

”Țin minte cu multă emoție premiera musicalului Fantoma de la Operă, din București și concertul de ziua președintelui Putin din 2015 de la Palatul Kremlin, unde am avut plăcerea de a cânta și de a sta la masă cu el și cu alte oficialități, mai apoi primind distincție de onoare din partea Cabinetului Președintelui și alte invitații pentru a susține concerte”, a relatat Irina Baianț.

ADVERTISEMENT
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de...
Celebra prezentatoare TVR rupe tăcerea despre idila cu Ioan Neculaie, fostul patron de la FC Brașov: „A înșela înseamnă să fii cu sufletul în altă direcție”
"N-am crezut asta!" Cum arată Maria Sharapova, la 4 ani de la retragere
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după...
Un cuplu din Cluj a rămas fără niciun ban și fără mașină după ce a dat click pe un anunț de pe internet
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după...
„Așa am scăpat de retenția de apă”. Amna are un obicei simplu după fiecare masă
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
Cine lucrează cele mai multe ore pe săptămână în Europa
"Trebuie să coborâm că murim. Băi, deschide ușa!" Filmul incidentului de la metrou, după ce două trenuri s-au ciocnit la Timpuri Noi
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de...
După cât timp poți urca la volan dacă ai băut un pahar de țuică de 40 de grade. Experiment inedit cu etilotestul VIDEO
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a...
O mamă indignată a scris un bilet pentru educatoarea fiicei sale și l-a lipit pe caserola de mâncare. Ce o învățase dascălul
Primele acuzații de blat la Survivor All Stars. Jador face declarații explozive: "Păi...
Primele acuzații de blat la Survivor All Stars. Jador face declarații explozive: "Păi noi suntem proști?"
Trăistariu își scrie testamentul. Cui îi lasă toată averea
Trăistariu își scrie testamentul. Cui îi lasă toată averea
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Oana Roman, mesaj pentru familia lui Pepe, după înmormântarea Mioarei Roman. 'Fără voi..'
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă...
Românii care au dreptul la al 13-lea și al 14-lea salariu. Prima leafă se dă înainte de vacanţa de vară
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și...
O teroristă germană din Facțiunea Armata Roșie, căutată de 30 de ani și acuzată atacuri cu bombă și jafuri armate, a fost arestată la Berlin
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și...
Zodiile din horoscop care renasc în martie 2024. Vor aduce fericire, noroc și bani pentru persoanele dragi