Life

Cine este antrenorul de la Vocea României care a stat la masă cu Vladimir Putin. Nu a avut voie cu ace de păr sau fixativ

Antrenorul de la Vocea României care i-a cântat lui Vladimir Putin. A stat la masă cu președintele Rusiei, dar a avut nevoie să respecte la sânge câteva reguli
16.09.2023 | 12:01
Cine este antrenorul de la Vocea Romaniei care a stat la masa cu Vladimir Putin Nu a avut voie cu ace de par sau fixativ
Cine este antrenorul de la Vocea României care i-a cântat lui Vladimir Putin. Sursa foto - Vocea României facebook
ADVERTISEMENT

Vocea României a propus o surpriză de proporții în acest sezon. Astfel, în echipa lui Tudor Chirilă a apărut ca antrenor vocal Irina Baianț. Celebra soprană de o frumusețe uimitoare a avut parte de o experiență incredibilă în trecut.

Antrenorul de la Vocea României care i-a cântat lui Vladimir Putin

Multă lume se întreabă cine este Irina Baianț, soprana care l-a întâlnit chiar pe Vladimir Putin. Mai mult decât atât, aceasta a stat chiar la masă cu liderul de la Kremlin. Tânăra de 32 de ani și-a făcut loc pe marile scene ale muzicii și se poate lăuda cu o carieră muzicală remarcabilă.

ADVERTISEMENT

În ciuda succesului său, Irina Baianț a păstrat întotdeauna discreția în ceea ce privește viața ei personală. A evitat de fiecare dată scandalurile din lumea mondenă. Cu fiecare apariție în public, a atras însă atenția și admirația multor oameni.

Irina Baianț este cu siguranță una dintre cele mai respectate soprane din țară. Cu o carieră muzicală de succes și apariții pe scenele internaționale, artista impresionează la fiecare turneu sau spectacol. Totuși, puțini sunt cei care știu că celebra soprană a avut o întâlnire cu Vladimir Putin cu câțiva ani în urmă.

ADVERTISEMENT

Aceasta a cântat la ziua președintelui rus. Irina Baianț a dezvăluit că întâlnirea cu liderul Rusiei a fost plină de emoții și a impus respectarea unor reguli stricte.

„Țin minte cu multă emoție premiera musicalului Fantoma de la Operă, din București și concertul de ziua președintelui Putin din 2015 de la Palatul Kremlin, unde am avut plăcvladimir putfdgfhhghghghgerea de a cânta și de a sta la masă cu el și cu alte oficialități, mai apoi primind distincție de onoare din partea Cabinetului Președintelui și alte invitații pentru a susține concerte.

ADVERTISEMENT

Interdicții propriu-zise nu au fost, au fost recomandări pe care să nu le încalci, deci să le iei ca pe un fel de interdicții. De la felul în care trebuia să îți prinzi părul, să nu ai ace de păr, să nu ai fixativ la tine, să nu ai nimic contondent, inclusiv înainte de intrarea în scenă cei de la pază au trecut cu mâna prin părul meu să vadă că nu am ceva bombe ascunse prin păr.

Tocurile pantofilor nu aveau voie să fie mai mari de cinci centimetri, să fie lat sau subțire, în niciun caz pătrat. Nu aveai voie în pantaloni, era obligatoriu să ai o fustă sau un deux pieces sau o rochie de concert”, a precizat frumoasa soprană potrivit bzi.ro

ADVERTISEMENT

Irina Baianț strălucește în prezent pe marile scene europene, bucurându-se de celebritate și de un succes răsunător. Cu vocea ei uluitoare și frumusețea sa fermecătoare, artista reușește să captiveze publicul în fiecare apariție. Face echipă alături de Tudor Chirilă la Vocea României și încearcă să-l ajute pe liderul Vama să câștige un nou sezon.

ADVERTISEMENT