Life

Cu cine se iubește soprana Irina Baianț. Bărbatul apare des într-o emisiune de la Antena 1

Irina Baianț (32 de ani) și-a refăcut viața sentimentală după ce în urmă cu doi ani s-a despărțit de Doru Todoruț. Cine este partenerul celebrei soprane.
05.08.2022 | 11:35
Cu cine se iubeste soprana Irina Baiant Barbatul apare des intro emisiune de la Antena 1
Irina Baianț iubește din nou, după separarea de Doru Todoruț. Cine este partenerul sopranei. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cu cine se iubește cunoscuta cântăreață, care este extrem de discretă cu viața personală. Vedeta are o relație amoroasă cu un bărbat care apare des într-o emisiune de la Antena 1, un show cu informații medicale.

Irina Baianț iubește din nou, după separarea de Doru Todoruț. Cine este partenerul sopranei

Irina Baianț trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Alex Meroiu, un medic stomatolog care nu este străin de lumina reflectoarelor. Bărbatul, cunoscut ca și „creatorul de zâmbete”, face parte din echipa de la MediCool.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 a confirmat că are o relație sentimentală cu frumoasa blondină, singura soprană care a luat masa cu președintele rus. Vladimir Putin. Cei doi formează un cuplu de aproximativ jumătate de an.

„Este adevărat! Sunt împreună cu Irina de aproximativ șase luni! Ne-am cunoscut prin niște prieteni comuni.

ADVERTISEMENT

Ne înțelegem minunat și așa sper să rămână”, a declarat Alex Meroiu, iubitul renumitei soprane, pentru cancan.ro.

Irina Baianț și Alex Meroiu
Irina Baianț și Alex Meroiu sunt un cuplu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Cine este Alex Meroiu, iubitul sopranei Irina Baianț

Irina Baianț este foarte cunoscută în breasla din care face parte, la fel și actualul partener de viață. Alex Merou este considerat unul dintre cei mai buni medici stomatologi din noua generație, fiind o prezență constantă în online.

ADVERTISEMENT

Iubitul frumoasei sopranei este urmărit de peste 27.000 de oameni pe contul de Instagram, acolo unde postează imagini din viața privată, dar și de la activitățile pe care le desfășoară, sala fiind foarte importantă pentru el.

Are numai 27 de ani și i-a furat inima cântăreței, dovadă că cei doi petrec foarte mult timp împreună. Irina Baianț și Alex Meroiu au vizitat foarte multe locuri de când sunt un cuplu, Iași fiind unul dintre orașele în care au ajuns.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă este susținută de partenerul de viață în cariera sa, iar bărbatul o însoțește inclusiv la evenimentele pe care le are soprana în țară sau peste hotare.

ADVERTISEMENT
Tags: