Life

Cine este femeia care nu se mai dezlipește de Cătălin Botezatu: „Mă rog să exiști pentru totdeauna în viața mea”

Cine este femeia care nu se mai dezlipește de Cătălin Botezatu. Ce declarații a făcut aceasta despre celebrul designer român.
11.08.2023 | 18:55
Cine este femeia care nu se mai dezlipeste de Catalin Botezatu Ma rog sa existi pentru totdeauna in viata mea
Cine este femeia care nu se mai dezlipește de Cătălin Botezatu. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Cine este femeia care nu se mai dezlipește de Cătălin Botezatu. Are 24 de ani și nu îl cunoaște de așa mult timp pe designer. Chiar și așa, ea a făcut niște declarații interesante.

Cine este femeia care nu se mai dezlipește de Cătălin Botezatu

O tânără de 24 de ani pe nume Alexandra Doicescu este cea alături de care Cătălin Botezatu își petrece mare parte din timp. Cei doi chiar au fost împreună la Untold.

ADVERTISEMENT

De altfel, și postările de pe rețelele de socializare ne-ar putea face să înțelegem că cei doi sunt un cuplu. Ei pozează fericiți, iar tânăra chiar stă în poala designerului. Cătălin Botezatu i-a dăruit acesteia un buchet de flori, iar lucrurile nu se opresc aici.

Alexandra Doicescu are numai cuvinte de iubire de spus despre designer. Aceasta a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant, la un an de când s-a cunoscut cu Botezatu.

ADVERTISEMENT

Declarații amoroase ale tinerei pentru Botezatu

Mai mult, tânăra a spus că designerul este totul pentru ea și se roagă să nu plece niciodată din viața ei.

„Îți mulțumesc pentru ceea ce ai făcut pentru mine, ai fost totul pentru mine, familia mea! Sunt cea mai fericită fată din lume că te am în viața mea. Fără tine nu aș fi putut fi cine sunt azi. Nu o să pot să-ți mulțumesc niciodată îndeajuns!

ADVERTISEMENT

Mă rog să exiști pentru totdeauna în viața mea și îți primit că voi fi acolo pentru tine, orice ar fi! Te iubesc până la infinit și dincolo de el!”, a spus aceasta.

Conform Click, Alexandra Doicescu este model la prezentările lui Cătălin Botezatu și l-a însoțit inclusiv la Paris sau la Atena. Aceasta a terminat Facultatea de Medicină în Constanța.

ADVERTISEMENT

Tânăra care se pare că l-a cucerit pe Cătălin Botezatu are planuri mari cu viața sa. Ea vrea să vină în București să urmeze o specializare și să devină chirurg.

„Am terminat Facultatea de Medicină, urmează să dau licența în septembrie și rezidențiatul în noiembrie, după care îmi voi alege specializarea pe care o voi face. Aș vrea chirurgie generală”, a spus ea, conform sursei.

ADVERTISEMENT