Life

Femeia la care Cătălin Botezatu nu a ridicat vreodată tonul: ”Este gentleman-ul perfect”

Singura femeie la care Cătălin Botezatu nu a țipat vreodată, în timpul prezentărilor de modă. Aceasta îl consideră un gentleman perfect.
19.04.2023 | 13:33
Femeia la care Catalin Botezatu nu a ridicat vreodata tonul Este gentlemanul perfect
Cătălin Botezatu este cunoscut pentru exigența sa din culise din timpul prezentarilor de modă. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați designeri români. De-a lungul carierei sale, s-a afirmat prin profesionalism, dar și prin exigența asupra oamenilor cu care lucrează. În timpul prezentărilor de modă, au existat momente când ridica tonul la fiecare model în parte, indiferent că este bărbat sau femeie. Totuși, la una dintre ele nu a îndrăznit niciodată să țipe.

Cine este femeia la care Cătălin Botezatu nu a ridicat niciodată tonul

Tania Budi (55 ani), fosta iubită a faimosului designer, are doar cuvinte de laudă la adresa lui Cătălin Botezatu. În trecut, și ea a mai urcat pe podiumurile de la prezentările de modă ale fostului partener și își aduce aminte că niciodată acesta nu a ridicat tonul la adresa ei.

ADVERTISEMENT
Catalin Botezatu si Tania Budi
Cătălin Botezatu si Tania Budi au fost împreună în anii 90. Sursa foto: facebook

 

Tania Budi îl admiră pe Cătălin Botezatu că a privilegiat-o și îl cataloghează drept ”gentleman-ul perfect”. De asemenea, fosta prezentatoare TV și manechin a subliniat că în niciun alt moment designerul nu a țipat la ea. În același timp, îi înțelege ieșirile din culise, deoarece și ea este la rândul său ”colerică” față de angajații afacerii sale.

”De multe ori m-am gândit pentru că îl știu bine pe Cătălin de atâția ani și știu foarte bine care este comportamentul lui în spatele scenei când are de regizat ceva. Nu e ușor. Își iese din fire. Aici ne asemănăm foarte tare pentru că și eu în business-ul meu, în culise cum ar veni, cu angajații sunt foarte colerică pentru că sunt foarte pretențioasă.

ADVERTISEMENT

Iar el este un om pretențios. Într-adevăr cu mine, de când ne știm, de 30 de ani sau câți sunt, niciodată nu a ridicat puțin glasul să-mi zică: „Tania” sau ceva. Nici măcar o dată. Nici în particular, nici în backstage. Niciodată. Pentru mine este gentleman-ul perfect”, a declarat Tania Budi pentru ego.ro

De ce Cătălin Botezatu nu a fost exigent și cu Tania Budi

Tania Budi crede că designerul nu și-a exprimat exigența asupra ei în timpul prezentărilor de modă și pentru că a văzut-o că se descurca foarte bine, spre deosebire de alte fete, care ori nu ascultau, ori înțelegeau lucrurile pe dos și așa Cătălin Botezatu se enerva.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare TV și fostul jurat de la ”Bravo, ai stil!” au rămas acum în relații bune de amiciție, chiar dacă nu mai formează un cuplu. Nu puține au fost clipele când s-au mai întâlnit pe la evenimente și s-au fotografiat împreună, iar într-un interviu pentru Kanal D, designerul a recunoscut că în continuare nu-și poate lua ochii de la Tania.

”Tania este o femeie frumoasă, foarte frumoasă. Bine îmbrăcată, arată foarte bine. Hm, nu îmi pot lua ochii de la ea, nu mă pot abține să nu mă uit la ea. Ne iubim în tăcere”, spunea mai în glumă, mai în serios, Cătălin Botezatu pentru Kanal D.

ADVERTISEMENT

Tania Budi și Cătălin Botezatu au fost împreună la începutul anilor 90. Se crede că aceasta a fost cea mai serioasă relație a designerului, iar Tania singura femeie din viața lui pe care a iubit-o profund. O altă poveste de dragoste cunoscută a lui Cătălin Botezatu este cea cu Bianca Drăgușanu.

ADVERTISEMENT