Life

De ce nu a venit Cătălin Botezatu la nunta lui Dani Oțil, deși era invitat. Cine s-a ocupat de rochia purtată de Gabriela Prisăcariu

Motivul pentru care Cătălin Botezatu a lipsit de la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu. Ce a spus designerul despre rochia de mireasă.
31.07.2023 | 14:58
De ce nu a venit Catalin Botezatu la nunta lui Dani Otil desi era invitat Cine sa ocupat de rochia purtata de Gabriela Prisacariu
Cătălin Botezatu a lipsit de la nunta Gabrielei Prisăcariu cu Dani Oțil. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu a explicat motivul pentru care a lipsit de la nunta lui Dani Oțil și a Gabrielei Prisăcariu, deși cei doi l-au invitat. Designerul vestimentar nu a putut ajunge la marele eveniment.

De ce nu a venit Cătălin Botezatu la nunta lui Dani Oțil. Designerul era și el invitat

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu s-au căsătorit religios duminică, 30 iulie. Petrecerea de nuntă a avut loc la un restaurant din Buftea. La eveniment au fost prezenți apropiații celor doi soți, dar și alte vedete.

ADVERTISEMENT

Cătălin Botezatu este de ani buni prieten cu soția lui Dani Oțil, pe care a ajutat-o în cariera sa în modelling. De altfel, a fost invitat la nunta acesteia cu prezentatorul matinalului de la Antena 1.

Cu toate acestea, creatorul de modă nu a putut fi prezent la eveniment pentru că nu este în Capitală, deși i-ar fi plăcut să meargă. “Am fost invitat la nuntă și aș fi mers cu mare drag, dar, din păcate, nu sunt în București”, a declarat Cătălin Botezatu pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu nu l-a consultat pe Cătălin Botezatu atunci când a ales rochia de mireasa. Designerul vestimentar a avut, însă, încredere în gusturile vedetei.

Fostul jurat de la Bravo, ai stil! Celebrities a fost convins încă de dinainte de nuntă că soția lui Dani Oțil va arăta foarte bine în rochie de mireasa. Designerul este de părere că Gabriela Prisăcariu este foarte frumoasă și are o siluetă perfectă.

ADVERTISEMENT

“Nu m-a consultat în alegerea rochiei, dar sunt sigur că indiferent ce rochie ar pune pe ea, va arăta superb, pentru că are un corp desăvârșit.

Este extrem de frumoasă și o va purta cu acea distincție pe care doar o manechină și o femeie adevărată o poate avea”, a mai spus creatorul de modă.

ADVERTISEMENT

Gabriela Prisăcariu a avut două rochii la nuntă

Inițial, Gabriela Prisăcariu a vrut să îmbrace doar o rochie de mireasa, însă planurile vedetei s-au schimbat între timp. Blondina a îmbrăcat o rochie albă, ca de prințesă, la ceremonia religioasă. Ulterior, s-a schimbat într-o ținută în care să aibă mai multă libertate de mișcare.

La nunta celor doi au fost prezenți prieteni apropiați, printre care și Răzvan Simion, colegul de platou al prezentatorului TV. Acesta a venit însoțit de partenera sa, Daliana Răducan.

ADVERTISEMENT