Life

Cine este femeia cu cel mai lung nume din lume. Are 1.019 litere. “Am vrut să mă asigur că are un nume unic”

O americancă are cel mai lung nume din istorie. Acesta conține 1.019 litere, iar certificatul de naștere măsoară mai mult de jumătate de metru. Mai exact, 60 de centimetri.
05.01.2022 | 22:34
Cine este femeia cu cel mai lung nume din lume Are 1019 litere Am vrut sa ma asigur ca are un nume unic
Cine este femeia cu cel mai lung nume din lume. Sursă foto: captura Youtube
ADVERTISEMENT

Sandra Williams și-a dorit ca fiica ei să fie specială și să ajungă într-o zi în Cartea Recordurilor.

A decis să-i dea cel mai lung nume din istorie, acesta conținând 1.019 litere.

Inițial, micuța a purtat numele Rhoshandiatellyneshiaunneveshenk Koyaanisquatsiuth Williams. Mama sa a decis însă că nu este suficient de lung.

ADVERTISEMENT

Cine este femeia cu cel mai lung nume din lume. Are 1.019 litere. “Am vrut să mă asigur că are un nume unic”

Femeia cu cel mai lung nume din lume s-a născut pe 12 septembrie 1984 în Texas, SUA. Mama acesteia, Sandra Williams, și-a dorit ca fiica ei să fie specială și  să o cunoască o lume întreagă, așa că a decis să-i dea cel mai neobișnuit nume. Acesta conține 1.019 litere, iar certificatul de naștere al acesteia are 60 de centimetri.

Inițial, fetița a primit numele Rhoshandiatellyneshiaunneveshenk Koyaanisquatsiuth Williams. După nicio lună, Sandra Williams a decis să-l modifice, considerând că nu este prea lung. Așa că în final, numele fetei a fost modificat, iar în prezent aceasta se numește:

ADVERTISEMENT

“Rhoshandiatellyneshiaunneveshenkescianneshaimondrischlyndasaccarnaeren quellenendrasamecashaunettethalemeicoleshiwhal hinive’onchellecaundenesheaalausondrilynnejeanetrimyranaekuesaundrily nnezekeriakenaunetra devonneyavondalatarneskcaevo ntaepreonkeinesceellaviavelzadawnefriendsettajessicannelesciajoy vaelloydietteyvettesparklenesceaundrieaquenttaekatilyaevea’

shauwneoraliaevaekizzieshiyjuanewandalecciannereneithelia preciousnesceverroneccaloveliatyroneveka carrionnehenriettaesce cleonpatraru theliacharsalynnmeok camonaeloiesalynnecsiannemerciadellesciaustillaparissalondonveshadene quamonecaalexetio zetiaquaniaeng laundneshiafrancethosharomeshaunnehawaineakowethauand avernellchishankcarlinaaddoneillesciachristondrafa wndrealaotrelle octavionnemiariasarahtashabnequckagailenaxeteshiataharadaponsadelori akoentescacraigneckadellanierstellavo nnemy  iatangoneshiadianacorvettinagodtawndrashirlenescekilokoneyasharrontann amyantoniaaquinettesequi oadaurilessiaquatan damerceddiam aebellecescajamesauwnneltomecapolotyoaj ohnyaetheodoradilcyana”, scriu cei de la Daily Mirror.

ADVERTISEMENT

Pe vremea când fetița avea 12 ani, a fost invitată cu mama sa la cunoscuta emisiune realizată de Oprah. Aceasta a făcut o demonstrație și și-a spus tot numele, chiar dacă a durat ceva timp. Mama fetei a declarat că și-a dorit ca fiica sa să ajungă în Cartea Recordurilor.

De asemenea, femeia a spus că numele fiicei sale este o combinație de mașini, nume de filme și nume ale unor rude, și că a avut nevoie de 6 ani pentru a alcătui numele din cele 1.019 litere.

ADVERTISEMENT

“A trebuit să fac ceva ca să fim în Cartea Recordurilor. A trebuit să mă asigur că numele ei va fi unic.

Nu am vrut să fie unul banal sau des întâlnit, numele ei trebuia să fie altfel și trebuia să își găsească un loc în Cartea Recordurilor”, a declarat Sandra Williams.

Și pentru că oricui i-ar fi imposibil să o strige pe fată pe numele din certificatul de botez, cei care o cunosc îi spun Jamie. Tânăra a povestit că și-a ascultat numele de foarte multe ori până când a reușit să-l rețină și să-l scrie fără să greșească.

ADVERTISEMENT