News

Cine este femeia din Popești-Leordeni care și-a înjunghiat fetița. Post important ocupat într-un minister

Apar detalii noi despre mama din Popești-Leordeni care și-a înjunghiat fetița. Se pare că femeia ar avea o carieră de succes.
19.05.2021 | 21:50
Cine este femeia din PopestiLeordeni care sia injunghiat fetita Post important ocupat intrun minister
Cine este femeia din Popești-Leordeni care și-a înjunghiat fetița. Post important ocupat într-un minister. Sursa foto: reporter24.info
ADVERTISEMENT

Caz dramatic petrecut miercuri dimineața în orașul ilfovean Popești-Leordeni. O femeie de 40 de ani și-a înjunghiat fetița de 11 ani, apoi a încercat să se sinucidă.

Tatăl micuței a fost cel care a sunat după ajutor la 112, apoi a luat-o pe fetiță în brațe și a fugit cu ea la spital. Micuța are multe răni, dar starea ei este stabilă.

ADVERTISEMENT

Între timp, în presă încep să apară informații despre autoarea acestui gest care a șocat întreaga opinie publică.

Dezvăluiri despre mama din Popești-Leordeni care și-a înjunghiat fetița

Dacă de regulă astfel de incidente se petrec în familii în care situația financiară este una precară, cazul din Ilfov este unul mai special.

ADVERTISEMENT

Femeia care şi-a atacat copila se pare că are în spate o carieră de succes. Aceasta ar fi absolventă de Studii Economice. A fost ani la rândul manager în mai multe bănci, iar acum avea propria companie.

Aceasta oferea servicii financiare şi consultanţă pentru obţinerea de fonduri europene. Mai mult, pentru o perioadă, femeia ar fi fost chiar consilier în cadrul Ministerului Comunicațiilor, scriu cei de la Adevărul.

ADVERTISEMENT

Vecinii femeii care și-a atacat copila: ”Avea probleme”

Din spusele unor vecini ai femeii din Popești-Leordeni, se pare că gestul său șocant de miercuri ar avea la bază o serie de probleme de ordin psihic.

”Ştiu că avea ceva probleme, ceva tratament. Copiii noştri se joacă împreună, când la ei, când la noi. N-au fost semne, vă daţi seama, nu-i lăsam”, spune un vecin, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Evenimentul din localitatea ilfoveană a fost consemnat miercuri dimineață în jurul orei 8.00. Anchetatorii încă încearcă să deslușească întreaga poveste, astfel că informațiile sunt neclare deocamdată.

Echipajul de la Poliția orașului Popești-Leordeni a fost primul care a ajuns la locul nenorocirii. Acolo, agenții au găsit-o pe femeie în stare gravă, cu răni pe care și le-ar fi provocat singură. Au chemat imediat în ajutor un echipaj medical care a resuscitat-o, apoi a fost dusă la Spitalul Bagdasar-Arseni din București și operată de urgență.

În cazul în care îşi va reveni, femeia va fi audiată şi apoi consultată de un psihiatru. Procurorii din Ilfov au deschis un dosar penal pentru tentativă de omor. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă închisoarea sau internarea într-un centru special.

ADVERTISEMENT
Tags: