News

Cine este femeia ucisă și abandonată pe un câmp în Caraș-Severin. Delia lasă în urmă o fetiță de 5 ani

O crimă oribilă a avut loc la mijlocul acestei săptămâni în județul Caraș-Severin. Delia, o femeie de 32 de ani, a fost ucisă și abandonată pe un câmp. Această lasă în urmă o fetiță de numai 5 ani.
18.02.2022 | 12:10
Cine este femeia ucisa si abandonata pe un camp in CarasSeverin Delia lasa in urma o fetita de 5 ani
Cine este Delia, femeia ucisă de iubitul ei în Caraş-Severin. Avea o fetiță de 5 ani. Sursa foto: antena3.ro
ADVERTISEMENT

O nouă crimă ține capul de afiș în spațiul public din România. O femeie a fost ucisă cu sânge rece, fiind înjunghiată mortal, în județul Caraș-Severin.

După ce i-a luat viața, concubinul ei i-a abandonat trupul pe un câmp și a mers să se predea la cea mai apropiată secție de poliție.

ADVERTISEMENT

Cine este Delia, femeia ucisă de iubitul ei în Caraş-Severin. Avea o fetiță de 5 ani

Victima din județul Caraș-Severin se numește Delia Roxana Păiuş. Aceasta era mama unei fetiţe în vârstă de 5 ani, provenită dintr-o relație anterioară.

Relația sa cu bărbatul care avea să o ucidă miercuri seara începuse de numai câteva luni. Delia l-a cunoscut pe Mitică Arbanaş, un tânăr de 29 de ani și s-a mutat în locuința sa din judeţul Mehedinţi.

ADVERTISEMENT

Presa locală, care citează declarații ale cunoscuților cuplului, scrie că relația dintre cei doi a fost una problematică. Încă de la început, bărbatul o jignea și o bătea pe femeie.

Din cauza acestuia comportament, la începutul acestui an, Delia s-a întors acasă, în comuna Constantin Daicoviciu (Cărăvan) din Caraş-Severin.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, cei doi încă au ținut legătura. Miercuri seara, tânărul a venit să o ia de acasă, împreună cu fratele său şi un alt prieten. Delia a acceptat şi a plecat cu acesta, în jurul orei 21.30.

Până în prezent nu se cunosc detalii despre locul în care aceștia au mers, însă câteva ore mai târziu, Delia a fost ucisă, fiind înjunghiată de mai multe ori. Loviturile de cuțit au fost atât de puternice încât tânăra a murit în scurt timp.

ADVERTISEMENT

La vestea că mama ei a murit, fetița Deliei, de numai 5 ani, a avut o reacție cu adevărat cutremurătoare: ”Mama nu a vrut să îmbătrânească”, ar fi spus micuța, mai scrie presa locală.

Suspectul crimei s-a prezentat la Poliție și și-a recunoscut fapta

Potrivit informațiilor Ziua de Vest, după ce a realizat că a ucis-o pe Delia, criminalul i-a urcat trupul într-o maşină şi a pornit la drum. În zona localității Constantin Daicoviciu (Căvăran), a oprit și a aruncat cadavrul într-un şanţ, apoi a plecat acasă, la Drobeta-Turnu Severin.

După o discuția cu fratele său, bărbatul a decis să meargă la Poliție să se predea. Acesta a dus la secție şi arma crimei.

”În această dimineață (n.r. joi, 17 februarie), în jurul orei 05.00, Inspectoratul de Poliție Județean Caraș-Severin a fost informat despre faptul că la sediul Poliției Municipiului Drobeta Turnu-Severin s-a prezentat un bărbat de 29 de ani, din județul Mehedinți, care a sesizat că aseară, în jurul orei 23.00, a înjunghiat-o mortal pe o femeie de 32 de ani, din comuna Constantin Daicoviciu, județul Caraș-Severin, după comiterea faptei, acesta abandonând cadavrul pe un câmp, în apropierea localității Căvăran.

Polițiștii de la Secția 2 Poliție Rurală Caransebeș s-au deplasat imediat la fața locului, cadavrul femeii de 32 de ani fiind găsit în zona indicată.

La acest moment, bărbatul de 29 de ani se află în custodia poliției. De asemenea, a fost informat Parchetul de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin, în vederea demarării cercetărilor, conform competenței”, se arată într-o informare a IPJ Caraş-Severin.

ADVERTISEMENT