News

Cine este fiul lui George Soros! Viață de playboy, o casă după care se întoarce soarele și bani cu nemiluita

Cine este fiul lui George Soros, miliardarul despre care Liviu Dragnea spunea că e implicat în politica românească
24.07.2021 | 11:34
Cine este fiul lui George Soros Viata de playboy o casa dupa care se intoarce soarele si bani cu nemiluita
Alex Soros este fiul lui miliardarului George Soros. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Economist, activist politic, filantrop și om de afaceri miliardar american originar din Ungaria. Aceasta ar fi pe scurt povestea lui George Soros. Devenit celebru după ce, în anul 1992, a făcut un profit de un miliard opt sute de milioane de dolari, mizând la bursă pe deprecierea lirei sterline, puțină lume știe despre Soros că are și un urmaș.

Alexander Soros este fiul pe care miliardarul l-a avut din căsătoria cu Susan Weber Soros. A fost crescut în Katonah, New York și are un frate mai mic, Gregory.

ADVERTISEMENT

Cine este fiul miliardarului George Soros!

Alex a absolvit Universitatea din New York în 2009, iar în 2018 a terminat un doctorat în istorie la Universitatea din California, Berkeley.

Fără grija zilei de mâine și cu un stil de viață playboy, fiul lui George Soros locuiește pe perioada verii într-o casă care valorează, atenție, nici mai mult, nici mai puțin de 85 milioane de dolari. Locuința este în Hamptons și e plină mai tot timpul de modele celebre.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului au fost fotografiate ieșind din casa lui Alex Soros câteva nume grele din domeniu. Discutăm despre Rachel Fox, Allie Fosheim sau Lameka Fox.

De asemenea, pragul său a fost trecut și de Timo Weiland, Maxwell Osborne sau Joakim Noah, starul lui Knicks și magnatul din muzică Scooter Braun. Toți au spus că au avut parte de petreceri de pomină.

ADVERTISEMENT

Când nu mănâncă homar și nu bea cele mai scumpe vinuri roze lângă piscină, Alex este un militant pentru justiție socială și drepturile omului. De altfel, apropiații spun despre el că partidele cu modele reprezintă doar 1 la sută din viața lui.

Interesant este că celebrul conac de 22.000 de metri pătrați unde Alex și prietenii săi se bucurau de viață, este în prezent de vânzare. Acesta are 11 dormitoare, inclusiv o suită master cu șase camere, frumos amenajate și se află chiar pe malul apei.

ADVERTISEMENT

Alex Soros, fiul miliardarului George Soros, în vârstă de 35 de ani a stârnit vâlvă după ce și-a petrecut o noapte întreagă consumând shot-uri de tequila cu alte două femei mai mult dezbrăcate.

Când a venit nota, Alex Soros nu a ezitat o clipă și a lăsat un bacșiș de 700 de dolari pentru întregul staff. Acesta continuă să doneze și pentru cauze politice.

În martie 2012 a trimis 200.000 de dolari Consiliului evreiesc pentru educație și cercetare, organizație care îl sprijinea pe candidatul de atunci al democraților Barack Obama.

ADVERTISEMENT