Life

Cine este Florentina, presupusa iubită a lui Livian de la Puterea Dragostei. A fost cuplată cu un cunoscut cântăreț

05.09.2020 | 14:39
Cine este Florentina presupusa iubita a lui Livian de la Puterea Dragostei A fost cuplata cu un cunoscut cantaret
ADVERTISEMENT

Livian nu a stat prea multă vreme singur după despărțirea de Bianca Comănici. Sau cel puțin așa susțin fanii, care insistă că l-ar fi „prins” în compania unei brunete focoase. Toate bune și frumoase, numai că aceasta nu este pasionată doar de fitness, ci și de… videochat.

Atât le-a trebuit prietenilor virtuali să se lanseze într-o tiradă la adresa presuspusei iubite a favoritului lor, chiar dacă idila nu s-a confirmat încă. Există doar momentul în care Florentina apare în cadru și întrerupe, preț de câteva secunde, vlogul câștigătorului sezonului doi al emisiunii Puterea Dragostei.

ADVERTISEMENT

Trebuie spus, însă, că tânăra nu este deloc străină de lumina reflectoarelor. Ba chiar a trăit o scurtă poveste de dragoste cu un cântăreț cunoscut.

Presupusa iubită a lui Livian este „vănătoare” de bărbați celebri

Mai precis, în urmă cu 6 ani bruneta a fost surprinsă alături de Nicolae Lăcătuș, pe care suntem convinși că vi-l amintiți ca „jandarmul cu voce de aur”. Deși iubirea se consuma la distanță, el locuind tocmai în Focșani, păreau îndrăgostiți lulea și nu ezitau să se pozeze împreună de fiecare dată când aveau ocazia.

ADVERTISEMENT

Totul s-a destrămat, însă, după doar câteva luni, când Florentina a fost prinsă de partener în brațele unui alt bărbat. Isprava ei a ținut atunci primele pagini ale ziarelor de scandal.

Presupusa iubită a lui Livian, în tandrețuri cu prietenul fostului partener. Sursa foto: Instagram
Presupusa iubită a lui Livian, în tandrețuri cu prietenul fostului partener. Sursa foto: Instagram

Bianca, deranjată de infidelitățile lui Livian. Apropierea de Ramona i-a pus capac

În principiu, eu aș ierta un act de infidelitate, aș ierta, dar nu în fața mea. Nu…nu pot să fiu tratată chiar așa. Nu pot să văd în fața mea cum îți petreci timpul cu altă femeie.

ADVERTISEMENT

Înțeleg că se întâmplă o dată, te duci cu băieții, din distracție, din nevoie, înțeleg lucrul acesta, că bărbații se duc și din nevoie cu alte persoane, dar să nu se afle nimic. Aceasta este părerea mea și modul meu de a vedea lucrurile.

Și da, m-a deranjat apropierea de Ramona, mai ales că s-a produs și în fața mea. Îmi face mult rău… chiar în perioada aceea, când ei vorbeau, aveam foarte multe coșmaruri, aveam momente când mă trezeam noaptea transpirată și adormeam foarte greu.

ADVERTISEMENT

Adică…îmi făceam foarte mult rău indus…Direct, încercam să nu mă intereseze, dar subconștientul meu funcționa și era lovit, era rănit. Mi-a fost greu, dar, acum, după câteva filmări, un pic s-au mai liniștit lucrurile, sunt și eu mai liniștită, am preferat să nu văd, să nu mă mai uit. Asta e, am încercat să trec peste”, a dezvăluit Bianca Comănici într-un interviu acordat cu ceva timp în urmă.

ADVERTISEMENT
Tags: