Life

Cine este în „grupul de la Dubai”? „Ei conduc România. Unul dintre ei m-a întrebat ce a făcut Bucur la Mamaia!”

Mitică Dragomir a vorbit despre o problemă cu adevărat spinoasă: ”grupul de la Dubai”, adică oamenii cu foarte multă putere în ”subteranele statului”.
24.04.2024 | 16:55
Cine este in grupul de la Dubai Ei conduc Romania Unul dintre ei ma intrebat ce a facut Bucur la Mamaia
Mitică Dragomir, dezvăluiri incendiare despre cei din ”grupul de la Dubai” / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a făcut dezvăluiri de senzație la MAX Profețiile lui Mitică cu privire la cei care conduc, cu adevărat, afacerile și politica din România, ”grupul de la Dubai”.

Ce fac cei din ”grupul de la Dubai”

Mitică Dragomir a vorbit despre una dintre problemele sensibile din România. Adică despre influența unor personaje mai puțin cunoscute asupra politicii și afacerilor din România. Și, a dezvăluit Nea Mitică, în show-ul găzduit de jurnalistul Horia Ivanovici, ”grupul de la Dubai” are grijă să se intereseze de afaceriști care fac investiții fabuloase. Pentru a se asigura, desigur, că nu vor fi ”concurați”.

ADVERTISEMENT

”M-am dus (la Mamaia, n. red.) să vând un apartament, acolo, la Caelia. Dar nu îl mai vând acum. Când am văzut ce face Bucur acolo, în față, nu îl mai vând. Peste doi ani va fi două milioane. Ce a putut să facă băiatul lui Bucur acolo… Pentru bucureșteni va fi cea mai frumoasă parte a litoralului românesc.

El nu a făcut club de gălăgie. El a făcut club liniștit, plaja e uimitoare, patru bazine. Îl felicit pe primar, contraamiralul (Vergil Chițac, n. red.) pentru ce a putut să facă. A fost o plajă pustie, până la apă erau 500 de metri. Dar Bucur nu își scoate banii. El a făcut lux. (…) Peste Dubai. Șezlonguri cu umbrele care se întorc după soare, chestii din astea, la cel mai înalt nivel. (…)

ADVERTISEMENT

Dar și ce dușmani poate să aibă (Bucur, n. red.). M-a sunat cineva din grupul de la Dubai. Și mi-a spus: `Ce e cu el, al cui e ăsta?`. `Dom`le, ăsta a făcut pentru fiu-su…`, am zis eu. `Nu, nu, al cui e?`…”, a povestit Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Cine sunt cei din ”grupul de la Dubai”

”Dar cine sunt ăștia?”, a întrebat, curios, Horia Ivanovici. Se referea, desigur, la ”grupul de la Dubai”. Iar Mitică Dragomir, cu abilitate, a parat întrebarea. Și, chiar dacă nu a dat niciun nume, a explicat cu ce se ocupă membrii respectivei cabale din subteranele afacerilor din România.

ADVERTISEMENT

”E grupul care conduce business-ul și în România. Și politicul… Dar să trecem peste. (…) Conduc o parte din România.  Sunt două grupuri. Și grupul de la Monaco e puternic. (…) Adevărații infractori sunt alții. Sunt multimilionari, miliardari.

Îi cunoaște lumea…Și fac jocurile din România. Dar au plecat, și de frică, și stăpânesc afaceri mari în România. Și cum se ridică unul, cum a fost, de exemplu, Pescobar ăsta… Și nu le-a luat afacerile lor, nu le stinge din afacerile lor, că Pescobar a venit cu ceva nou… Și acum Bucur, care a făcut ceva nu ca să câștige bani… El a făcut ceva cum a făcut Gigi Becali bisericile.

ADVERTISEMENT

În grupul de la Dubai sunt vreo 10 în România și vreo 30 acolo. (…) Nu știu (cine sunt, deși nu pare credibil, n. red.). Dar îi cunosc în proporție de 75%, 80%. Sunt oameni și publici. Sunt băieți deștepți. Nu zic niciun nume. Dar cred că ești și amic cu vreo doi”, a mai spus Dumitru Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică.

Cine este “GRUPUL DE LA DUBAI” | Mitica Dragomir, DEZVALUIREA MOMENTULUI

ADVERTISEMENT