News

Mitică Dragomir face profeția anului: “Nicușor Dan candidează la preşedinţie și câștigă sigur”

Dumitru Dragomir, Oracolul Fanatik, a făcut profeția anului într-un dialog fabulos cu Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii Max Profețiile lui Mitică.
23.04.2024 | 14:04
Mitica Dragomir face profetia anului Nicusor Dan candideaza la presedintie si castiga sigur
Dumitru Dragomir e convins că Nicuşor Dan va candida la preşedinţie Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În stilul caracteristic, Mitică Dragomir a analizat bătălia politică din țara noastră și a ”înțeles”, în sfârșit, de ce Nicușor Dan va câștiga fără probleme Primăria Capitalei și, ulterior, Cotroceniul. Cheia ”afacerii” e stăpânul României, Klaus Iohannis, cel care primește ordinele de la stăpânii străini.

Mitică Dragomir face profeția anului: “Nicușor Dan candidează la preşedinţie și câștigă sigur”

Cel puțin asta susține Mitică Dragomir, adevăratul Oracolul. ”Trendul acum e altul. Este ca Nicușor Dan să candideze pentru primărie și apoi pentru președinție. Da, da, ia-o spusă de Oracol”, și-a început Mitică Dragomir discursul. ”Vorbești serios? Asta e prima oară când o aud!”, a completat Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Oracoul Fanatik și-a continuat discursul și a explicat de ce crede că Nicușor Dan va rade totul în cale la următoarele alegeri. Din păcate pentru PSD și PNL, partide conduse de Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă, opinia politicienilor liberali sau social democrați nu mai contează în 2024, an în care totul e condus din ”afară”. Din nou, cel puțin asta susține teoria lui Mitică Dragomir.

”Am stat și m-am gândit. Domnule doctorul Cîrstoiu pentru asta a fost ales, ca să candideze pentru președinția țării, atunci când mi-a spus că Băsescu i-a spus ”nu te duce”. A fost un semn de întrebare, că are acces la informații. Atunci mi-am dat seama, Iohannis nu poate să piardă, face jocurile de 10 ani în țara asta. El e stăpânul României, adică stăpânul României care ascultă de stăpânii de afară.

ADVERTISEMENT

Execută tot, ce le spune ăstora celor doi șefi de partid, ăștia în joc de glezne execută. M-am gândit că e ceva aici, când mi-am dat seama, hopa! Toate scursurile ăstea care ies și critică și fac, ca Nicușor să vină. Are un mandat la Primărie, mai câștigă unul, apoi după 2 luni de zile se câștigă pentru cursa prezidențială și câștigă sigur. Îi curăță Iohannis și pe Ciucă și pe Ciolacu. E o gândire a unui oracol”, a completat Mitică Dragomir, în direct la Max Profețiile lui Mitică.

Lupta pentru Capitală va fi dată cel mai probabil între Nicușor Dan și Piedone

Până va ajunge președinte, Nicușor Dan trebuie mai întâi să câștige Primăria Capitalei. Cel mai probabil lupta acestuia se va da cu celebrul Cristian Popescu Piedone, cel pe care Dan îl numește ”interlop”. Cât despre medicul Cîrstoiu, acesta pare o carte necâștigătoare pe care PSD și PNL au ales-o mult prea târziu.

ADVERTISEMENT

”Pentru moment eu nu am informaţia oficială că domnul Cîrstoiu este retras însă, în orice caz, această delimitare pe care au avut-o ambele partide faţă de candidatul propus în urmă cu o lună este ceva neserios. Oricine îşi dă seama cât de complicat este oraşul ăsta, cu probleme care vin din trecut, nerezolvate, lipsă de investiţii, şi este o misiune foarte grea pentru oricine, oricâte competenţe manageriale ar avea, să facă un proiect pentru Bucureşti în 7 săptămâni”, a explicat în direct la Digi 24 primarul Nicușor Dan.

Astfel, așa cum sondajele o arată, este greu de crezut că cineva mai poate să intervină în lupta dintre Nicușor Dan și Cristian Popescu Piedone. ”Este foarte greu pentru oricine să intre pe ultima sută de metri în această campanie, pleacă cu un handicap foarte foarte mare”, a punctat Nicușor Dan.

ADVERTISEMENT

În condiţiile în care Piedone rămâne în cursă, orice candidat PSD îşi va împărţi voturile cu el. Cu Gabriela Firea mi-ar fi plăcut să am o dezbatere, pentru că putem să comparăm ce a făcut domnia sa în patru ani şi jumătate cu ce am făcut eu în trei ani şi jumătate”, a concluzionat Nicușor Dan.

Mitica Dragomir ARUNCA PROFETIA ANULUI: “NICUSOR DAN LA PRESEDINTIE”

ADVERTISEMENT