Life

Cine este Marius Crăciun, noul concurent de la Survivor România. Pro TV l-a făcut celebru după ce a câștigat Ferma 2019

25.02.2021 | 23:07
Cine este Marius Craciun noul concurent de la Survivor Romania Pro TV la facut celebru dupa ce a castigat Ferma 2019
Cine este Marius Crăciun, noul concurent de la Survivor România. Pro TV l-a făcut celebru după ce a câștigat Ferma 2019. Sursa foto: wowbiz.ro
ADVERTISEMENT

Marius Crăciun este noul concurent „Survivor România” 2021, spre bucuria telespectatorilor, care au putut vedea cine a mai spus „da” provocării de a veni în jungla Dominicană. Tânărul face parte din echipa Războinicilor împreună cu alți doi colegi. 

Nu este prima dată când Marius Crăciun este concurent într-un reality show de supraviețuire. În 2019, tânărul sportiv a câștigat „Ferma” de la Pro TV, competiție care i-a adus celebritatea.

ADVERTISEMENT

Marius Crăciun este gata să-și demonstreze abilitățile fizice și psihice, fiind convins că va trece cu brio peste toate probele la care vor fi supuse cele două echipe. După ce Războinicii au pierdut concurenți de valoare, iată că echipa s-a reîntregit cu încă trei persoane.

Cine este Marius Crăciun, noul concurent de la Survivor România. Pro TV l-a făcut celebru după ce a câștigat Ferma 2019

Marius Crăciun este gata să-și ajute echipa în cel de-al doilea sezon „Survivor România”. Câștigătorul ediției din 2019 a reality show-ului „Ferma” de la Pro TV este mai ambițios ca niciodată și vrea să dea totul pentru a fi cel mai bun.

ADVERTISEMENT

Tânărul are 25 de ani și a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport. Este membru al echipei naționale olimpice la Judo, după ce a practicat această artă marțială timp de 12 ani. Totodată, Marius Crăciun este pasionat de parkour și MMA (arte mariale mixte).

Forma fizică de invidiat este datorată exercițiilor fizice pe care le practică regulat. Pasionat de bodybuilding și fitness, Marius Crăciun are toate calitățile unui supraviețuitor, exact așa cum ar trebui într-o astfel de competiție dificilă.

ADVERTISEMENT

Noul Războinic nu a avut întotdeauna o viață ușoară. Nu provine dintr-o familie înstărită, iar părinții lui nu au avut deloc o situație materială bună, ba chiar au fost la un pas de a fi evacuați din casa în care locuiau. Din fericire, au fost ajutați de o persoană apropiată, care i-a scos din acest impas.

„Când eram copil, din cauza neajunsurilor aveam restanțe foarte multe, cu sume enorme și din această cauză era să fim dați afară din casă. Părinții mei au fost chemați la tribunal pentru a găsi o cale să plătească acea sumă dacă nu eram dați afară. Cineva ne-a ajutat, a girat pe numele lui pentru a lua acea sumă de bani și am plătit întreținerea”, a declarat Marius Crăciun pentru VIVA.

ADVERTISEMENT

Marius Crăciun, dramă cumplită în familie

În prezent, Marius Crăciun se bucură de o carieră de succes, însă greutățile nu l-au ocolit nici acum. În urmă cu șase ani, sportivul a fost devastat atunci când a aflat diagnosticul tatălui său, care suferă de Alzheimer.

Războinicul a declarat că i-a fost extrem de greu să-și vadă părintele într-o asemenea stare și, mai ales, să nu fie recunoscut de acesta din cauza bolii incurabile. Experiența l-a învățat să-i aprecieze mai mult pe cei dragi și să-i ajute cât de mult poate, scrie wowbiz.ro.

Participarea la show-ul de la Kanal D a venit din dorința de a demonstra că are abilitățile necesare pentru a participa la o astfel de competiție, dar și pentru doza de adrenalină care vine la pachet cu celebrul show.

ADVERTISEMENT