Life

Cine este noua Supernanny de la Prima TV. Cu ce se ocupă, de fapt, Beatrice Busuioc

În 2005, emisiunea Supernanny debuta la Prima Tv și s-a dovedit a fi un real succes. Acum, după o absență destul de mare, aceasta a revenit pe post.
01.02.2023 | 07:30
Cine este noua Supernanny de la Prima TV Cu ce se ocupa de fapt Beatrice Busuioc
Cine este Beatrice Busuioc, noua Supernanny de la Prima Tv. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Începând cu 21 ianuarie, emisiunea Supernanny a revenit din nou la Prima Tv, cu oameni, dar și cu povești noi.

Cine este noua Supernanny de la Prima Tv

În fiecare ediție, diferiți părinți vor afla informații esențial despre copiii lor și totodată vor fi ajutați să gestioneze crizele acestora.

ADVERTISEMENT

Beatrice Busuioc este noua Supernanny de la Prima Tv, iar emisiunea este într-adevăr o oportunitate importantă și pentru ea. Cine este însă aceasta și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi?

Beatrice Busuioc este din Bacău, însă în prezent locuiește în București. Noua Supernanny de la Prima Tv a urmat cursurile Colegiului Național „Vasile Alecsandri” din orașul natal, iar mai apoi a plecat în Statele Unite, unde a urmat un master al Universității UC Santa Barbara, California, cu specializarea Applied Behavior Analysis.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Beatrice Busuioc a mai urmat și un master în Psihologie la Universitatea din București și a mai studiat și faimosul program internațional Public Speaking, Leadership & Coaching la Maxwell Leadership România.

Ce experiență are Beatrice Rusu

Noua Supernanny de la Prima Tv este deci de profesie psiholog și își dorește să le ofere părinților șansa de a afla informații utile despre cei mici, care să le fie de mare folos pe viitor.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat faptul că pe lângă cariera de psiholog, Beatrice Busuioc mai ocupă și funcția de președinte al Asociației Da, poți!’.

Pe lângă provocarea celor de la Prima Tv, noua Supernanny este implicată și în alte proiecte. Într-un interviu acordat recent, Beatrice Rusu a dezvăluit că desfășoară colaborări în cinci țări, iar la interval de câteva luni merge acolo odată pe săptămână pentru a face mici observații, iar mai apoi îi lasă pe părinți să se descurce.

ADVERTISEMENT

Motivul pentru care a acceptat să fie Supernanny

Acesta este și motivul pentru care a ales și proiectul Supernanny, sperând că poată să aducă în fiecare familie lucruri noi și de asemenea să poată să rezolve anumite neclarități pe care cel mai probabil foarte mulți părinți le au.

”Am colaborări în 5 țări, acolo unde, la un interval de câteva luni, poposesc câte o săptămână – două pentru a face observație, intervenție și a preda ștafeta părinților să mențină lucrurile și după plecarea mea. (…)

De aceea, proiectul Supernanny vine ca o completare frumoasă și armonioasă a ceea ce practic de ani de zile, oferindu-mi ocazia să răspândesc raze de soare din inima mea cât mai multor familii”, a mai completat Beatrice Busuioc, conform TV Mania.

Deși își dorește să ajute extrem de mulți părinți, iată că noua Supernanny de la Prima Tv nu are copii. Aceasta s-a concentrat doar pe carieră până acum, însă în viitor, își dorește extrem de mult să devină mamă.

ADVERTISEMENT
Tags: