Sport

Cine este „noul Florinel Coman”? Fotbalistul a fost propus la FCSB: „Sunt gata să-l las să plece”

„Noul Florinel Coman” joacă la FC Botoșani, fotbalistul fiind propus la FCSB chiar de Valeriu Iftime, patronul moldovenilor.
24.04.2024 | 19:40
Cine este noul Florinel Coman Fotbalistul a fost propus la FCSB Sunt gata sal las sa plece
Cine este „noul Florinel Coman”? Fotbalistul a fost propus la FCSB: „Sunt gata sa-l las sa plece”. Sursa foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman va pleca în această vară de la FCSB, anunțul fiind făcut chiar de Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI pe Prima Sport 1, înaintea meciului cu CFR Cluj.

„Noul Florinel Coman”, propus la FCSB: „Sunt gata să-l las să plece”

„Noul Florinel Coman” este nimeni altul decât fotbalistul de bază al celor de la FC Botoșani, Sebastian Mailat, care a revenit după o accidentare gravă și care a reușit să marcheze în victoria cu Dinamo, scor 2-1, chiar în prelungirile partidei.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că va juca cu Octavian Popesc în locul care va rămâne liber după plecarea lui Florinel Coman, Valeriu Iftime îl consideră pe Mailat o opțiune mai bună.

„Sebi Mailat este un alt jucător care a avut un ghinion teribil cu accidentarea din vara trecută. La acel moment el era la un pas să plece la o altă echipă, era unul dintre golgheterii primei noastre ligi și putea să joace fără probleme chiar și la FCSB.

ADVERTISEMENT

Am spus eu că el poate să fie o soluție pentru înlocuirea lui Coman de la FCSB, însă trebuie să își revină la forma de anul trecut. Iar acest lucru o va face pas cu pas. Trebuie să își recâștige încrederea în forțele lui și o să îl revedeți cât de curând pe Sebi Mailat pe care îl știm cu toți.

Suntem alături de el sută la sută. Eu i-am prelungit și contractul la Botoșani, dar pentru o ofertă bună sunt gata să-l las să plece”, a declarat Valeriu Iftime la Prosport.ro

ADVERTISEMENT

Valeriu Iftime mai propune un fotbalist la FCSB: „Este jucătorul care în acest moment poate să joace la orice echipă cu pretenții”

Pe lângă Sebastian Mailat, Valeriu Iftime a mai propus un alt fotbalist la FCSB. Patronul celor de la FC Botoșani este de părere că Victor Dican, fundașul moldovenilor, poate să se impună la clubul lui Gigi Becali fără a avea prea mari probleme.

„Totuși, trebuie să îl lăsăm pe Mailat să își revină treptat și să nu ne apucăm acum să îl zăpăcim de cap cu tot felul de oferte.

ADVERTISEMENT

Astfel că, momentan eu consider că Dican este jucătorul care în acest moment poate să joace la FCSB, dar și la orice echipă cu mari pretenții din prima noastră ligă.

Dican poate să joace fundaș central, dar și mijlocaș la închidere. Este un jucător foarte tânăr și de mare perspectivă. Îmi doresc să ne salvăm de la retrogradare și vom avea timp să vorbim atunci și despre mai multe lucruri”, a mai declarat Valeriu Iftime pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT