Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a dezvăluit suma fabuloasă pe care Florinel Coman o va încasa la noua echipă. Exclusiv

Gigi Becali a oferit detalii despre transferul bombă al lui Florinel Coman la Al Duhail, dezvăluind suma fabuloasă pe care o va încasa în Golf.
13.04.2024 | 00:53
Gigi Becali a dezvaluit suma fabuloasa pe care Florinel Coman o va incasa la noua echipa Exclusiv
Gigi Becali, detalii despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: "Nu îmi pare rău. Un om poate să câştige 10 milioane într-un contract!". Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florinel Coman pleacă de la FCSB la finalul stagiunii. FANATIK a aflat că atacantul s-a înţeles cu Al Duhail din Qatar şi va câştiga 8 milioane de euro într-un contract valabil patru ani.

Gigi Becali, detalii despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: “Nu îmi pare rău. Un om poate să câştige 10 milioane într-un contract!”

Gigi Becali a confirmat informaţiile la FANATIK SUPERLIGA de pe Prima Sport 1, spunând că nu îi pare rău că va pleca Florinel Coman, în condiţiile în care va câştiga o avere la noua sa echipă. În stânga atacului urmează să revină Tavi Popescu, spunând că oferă 1 milion de euro pe Otele:

ADVERTISEMENT

“Pot să spun că m-au contactat şi pe mine, dar nu pot să vină, că suntem în luptă la campionat. Nu pot să spun mai multe. Trebuie să fim campioni şi să vorbim după aia.

Nu am ce să fac. Eu mă bucur pentru băiat, îţi dai seama. Nu mi-a picat nimic rău. Atâta timp cât un om poate să câştige aproape de 10 milioane într-un contract, nu îmi pare rău.

ADVERTISEMENT

“Mi-a spus că nu vrea să vorbească despre transfer până nu câştigăm titlul”

I-am spus că meseria lui acum este. Fotbal mai pot să fac şi acum, peste 5 ani, peste 10 ani. Florinel Coman ne-a făcut campioni anul ăsta. Ce să-i spun? Dacă mai iau şi 5 milioane pe Coman, îmi iau cam toţi banii daţi lui Hagi. Nu mai vreau să mă laud cu titlul. Eu am fost contactat şi eu am vorbit cu el.

Mi-a spus că nu vrea să vorbească despre transfer până nu câştigăm titlul. Şi în plus, mi-a spus că vrea să câştige toate meciurile. Mai are şi alte prime în contract. Se duce “George” (n.r. Tavi Popescu) în stânga.

ADVERTISEMENT

“Dau 1 milion pe Otele”

Sau dau 1 milion pe Otele. Dacă nu îmi dă răspunsul luna asta, îi dau 800.000 de euro. A mai zis el că ia, că drege. E prea mult 2 milioane pe Otele. Trebuie să aibă 19-20 de ani.

Şi să crezi în el. El face două milioane acum, dar nu merge aşa în România. Eu nu sunt arab ca să curgă sonda. La mine, trebuie să iau unul de 20-21 de ani ca să dau 2 milioane.

ADVERTISEMENT

Cum am dat pe Man, 250.000 de euro şi am luat 11 milioane de euro. Eu auzisem că iau mai mult de 14 milioane. Înţeleg că americanul cere 20-25 de milioane de euro”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

ADVERTISEMENT