Sport

FC Botoșani – Dinamo 2-1, în etapa 6 din play-out. „Câinii”, un nou eșec dramatic în prelungiri. Video

Dinamo a ajuns din nou pe loc direct retrogradabil. Echipa lui Kopic a pierdut la Botoșani, scor 1-2, în „10” și după un nou gol luat în prelungiri.
23.04.2024 | 21:41
FC Botosani  Dinamo 21 in etapa 6 din playout Cainii un nou esec dramatic in prelungiri Video
FC Botoșani - Dinamo 1-1, în etapa 6 din play-out. O primă repriză cu de toate: VAR, penalty ratat, autogol, antrenor și jucător, eliminați. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
23-04-2024
16:33

FC Botoșani - Dinamo 2-1 (de Moura 13-a.g., Mailat 90+1 / Selmani 45+3)

Vezi video cele mai importante faze AICI!

Min. 90+1 – GOOOOL FC Botoșani!!! Mailat face 2-1 și toarnă plumb în picioarele „câinilor”!

Min. 85 – Găman îl iartă pe Patriche de al doilea galben! Avertizat, fundașul lui Dinamo îi pune o talpă lui Șeroni, dar „centralul” nu dă nici fault.

Min. 67 – Ocazie colosală pentru moldoveni! Enzo Lopez reia din foarfecă, dar Golubovic parează!

Min. 56: Deși e în inferioritate numerică, Dinamo forțează să marcheze golul victoriei.

A început repriza secundă!

Min. 45+16: George Găman pune capăt primei reprize! PAUZĂ!

Min. 45+8: Cartonaș ROȘU pentru Hakim Abdallah, după ce fotbalistul lui Dinamo a ridicat piciorul și l-a lovit în cap pe Romario Benzar. Ambulanța a intrat pe gazon. Fotbalistul moldovenilor sângerează vizibil și a fost băgat direct în ambulanță, după ce i s-a pus un guler cervical.

Min. 45+3: GOOOL Dinamo!!! Selmani îl lobează superb pe portarul moldovenilor și egalează! 

Min. 37: George Găman are nevoie din nou de ajutorul sistemului VAR pe un atac al lui Dinamo! În cele din urmă, decizia finală este ofsaid și scorul rămâne 1-0.

Min. 28 – Dinamo ratează penalty! Abdallah a șutat direct afară! Găman dictase penalty după un duel între Țigănașu și Patriche, când cei doi fotbaliști au sărit la cap.

Min. 13 – GOOOL FC Botoșani!!! De Moura a băgat în proprie poartă mingea centrată de Lopez!

Min. 1 – A început meciul!

23-04-2024
15:09

Echipele de start la FC Botoșani - Dinamo

Echipele de start la meciul FC Botoșani – Dinamo

  • FC Botoșani: Ducan – Benzar, Sadiku, Miron, Țigănașu – G. David, Dican, Ferreira – Florescu, Enzo Lopez, Ofosu. Rezerve: Kukic – Petro, Șeroni, Gligor, Mouaddib, Mailat, L. Fulop, Adams, Kaprof, Margiotta, I. Filip. Antrenor: Bogdan Andone.
  • Dinamo: Golubovic – Patriche, Velkovski, Homawoo – Moura, Pavicic, Gnahore, Milanov, Bordușanu – Andallah, Selmani. Rezerve: Răilean – Gregorio, Iglesias, Ilic, Politic, P. Neagu, Bani, R. Grigore, A. Irimia, N. Roșu, Amzăr, C. Costin. Antrenor: Zeljko Kopic.

FC Botoșani – Dinamo este meciul echipelor care păreau condamnate la retrogradare, pe parcursul sezonului regulat. Cele două formații au reușit să câștige puncte importante, iar acum au șanse chiar la salvarea directă. Confruntarea din Moldova poate fi, însă, decisivă pentru oricare dintre ele.

FC Botoșani – Dinamo, live video online, în etapa 6 din play-out în SuperLiga

Atât moldovenii, cât și bucureștenii au moral slab înaintea întâlnirii directe. Dinamoviștii au fost egalați în prelungiri de FC U Craiova 1948 și au pierdut două puncte care i-ar fi dus pe loc de salvare directă. De partea cealaltă, elevii lui Bogdan Andone au fost egalați tot în prelungiri, la Sibiu, deși beneficiau de superioritate numerică încă din minutul 24, după eliminarea lui Murgia.

ADVERTISEMENT

De altfel, meciurile “câinilor“ au fost pline de dramatism în ultima vreme. Suporterii alb-roșiilor care au probleme cu inima au trecut prin încercări grele în ultimele patru meciuri. Dinamo a luat gol în minutele de prelungiri cu Petrolul (1-1), Oțelul (0-1) și FC U Craiova 1948 (1-1). “Câinii“ au și învins la ultima fază, în meciul cu Poli Iași.

Dacă ultimele patru meciuri s-ar fi încheiat fără să se joace minute de prelungiri, Dinamo ar fi avut cu două puncte mai mult în clasament. Poate fi un semnal de alarmă pentru Zeljko Kopic și elevii săi, deoarece au rămas de disputat doar patru etape din play-out. De partea cealaltă, FC Botoșani își bazează revirimentul aproape exclusiv pe meciurile jucate acasă.

ADVERTISEMENT

În play-out. moldovenii au câștigat ambele meciuri disputate pe teren propriu. Ei s-au impus cu 2-1 contra lui Poli Iași și cu 4-1 în meciul disputat contra celor de la FC U Craiova 1948. Nici Dinamo nu este o echipă sclipitoare în deplasare. Patriche și colegii săi au obținut doar un punct în cele trei meciuri jucate pe teren advers.

Cine transmite la TV meciul FC Botoșani – Dinamo

Partida care va începe marți, 23 aprilie, de la ora 19:30 va fi televizată pe canalele Digisport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. De asemenea, meciul poate fi urmărit și pe FANATIK.ro în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Se anunță 13 grade Celsius și cer înnorat la ora de start a partidei, iar în repriza a doua există și șanse de ploaie. Așadar, meciul ar putea să se transforme și într-o bătălie dură. Condiția fizică este esențială, mai ales că ambele echipe au jucat în urmă cu doar trei zile.

Programul și clasamentul înaintea etapei 6 din play-out

Marți, 23 aprilie

  • ora 17:00 FC Voluntari – FC U Craiova 1948 (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 19:30 FC Botoșani – Dinamo (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
ADVERTISEMENT

Miercuri, 24 aprilie

  • ora 16:45 U Cluj – Poli Iași (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

Joi, 25 aprilie

  • ora 16:45 UTA – Oțelul (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)
  • ora 19:00 Hermannstadt – Petrolul (Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1)

 Clasament play-out SuperLiga

clasament play-out SuperLiga

Cote pariuri la FC Botoșani – Dinamo

Conform bookmakerilor, partida de la Botoșani se anunță a fi echilibrată. Totuși, gazdele au prima șansă la victorie. “1 solist“ este un pronostic cotat cu 2,50. “2 solist“ are cota 3,05, iar remiza este cotată cu 3,15.

Cele două disputate de FC Botoșani pe teren propriu în play-out au produs opt goluri. Totuși, partidele dinamoviștilor nu sunt atât de spectaculoase, în general. Cota pe “sub 2,5 goluri“ este 1,62. “Peste 2,5 goluri“ este cotat cu 2,37.

În sezonul regulat, Dinamo s-a impus cu 1-0 la București, iar la Botoșani oamenii lui Kopic au învins cu scorul de 2-0. A fost singura victorie dublă reușită de “câini“ în acest sezon, pe lângă cea contra celor de la FC Voluntari.

FC Botoșani – Dinamo, live stream, 19:30, Digisport 1, Prima Sport 1, Orange Sport 1

Presiunea pe echipele aflate în lupta pentru evitarea retrogradării este tot mai mare. O înfrângere ar putea fi dezastruoasă pentru oricare dintre echipe. Dinamo se află, însă, într-o situație foarte delicată din cauza programărilor. Doar alb-roșiii și FC Voluntari sunt puse în situația de a juca trei meciuri în interval de șase zile, fapt semnalat la FANATIK SUPERLIGA și de oficialul ilfovenilor, Bogdan Bălănescu.

După ce au jucat în urmă cu 72 de ore la Craiova, “câinii“ au avut de bătut drumul până la Botoșani. După aproximativ 71 de ore de la finalul meciului contra moldovenilor, dinamoviștii au de jucat pe teren propriu cu FC Voluntari! Moldovenii vor juca de abia luni, 29 aprilie, cu Petrolul, la Ploiești.

ADVERTISEMENT
Tags: