Life

Cine este noul iubit al Elenei Ionescu. Bărbatul o tratează ca pe o regină

Cine este noul iubit al Elenei Ionescu. Vedeta se iubește cu un artist care o tratează ca pe o regină și nu se ferește să-și arate afecțiunea.
11.11.2022 | 07:54
Cine este noul iubit al Elenei Ionescu Barbatul o trateaza ca pe o regina
Cine este noul iubit al Elenei Ionescu. Bărbatul o tratează ca pe o regină. Foto Instagram
ADVERTISEMENT

Elena Ionescu și iubitul ei au fost văzuți împreună. Giorgos Athanasiadis, cântăreț la rândul său, este bărbatul care o face acum fericită.

Cine este noul iubit al Elenei Ionescu. Bărbatul o tratează ca pe o regină

Elena Ionescu și noul ei iubit s-au afișat împreună în public, după cum scrie Spynews. Aceștia au ieșit la un local, unde gesturile de iubire nu au lipsit.

ADVERTISEMENT

Bărbatul alături de care se afla Elena Ionescu a avut grijă mereu ca ea să aibă un zâmbet pe buze, i-a sărutat fruntea și s-a asigurat că totul este plătit pentru vedetă.

Deși este foarte discretă în ceea ce privește viața sa privată, Elena Ionescu și iubitul ei au fost foarte afectuoși în fața tuturor și chiar și-au gustat din mâncare unul altuia.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu a divorțat acum trei ani

Elena Ionescu a divorțat în urmă cu trei ani de tatăl fiicei sale. Fotomodelul Dragos Stanciu a fost iubitul său și bărbatul care a făcut-o să devină mamă pentru prima dată, dar relația lor nu avea să reziste.

Elena Ionescu a divorțat de soțul ei după ce a aflat că o înșală cu fosta lui iubită. Mai mult, bărbatul i-ar fi recunoscut Elenei Ionescu că își iubește fosta parteneră de viață și vrea să fie cu ea.

ADVERTISEMENT

Vedeta chiar a făcut pe detectivul după ce a simțit că ceva nu este în regulă și așa a aflat că soțul ei se vedea cu fosta iubită, chiar în timp ce ea era însărcinată.

“Ea observase o schimbare de atitudine la el. Era din ce în ce mai absent, lipsea nopțile de acasă și explica faptul că a fost cu prietenii. Elena a simțit că ceva nu este în regulă și a început o investigație în toată regula, ba chiar l-a urmărit.

ADVERTISEMENT

Așa a aflat că el reluase legătura cu fosta iubită, cu care avea o relație încă de pe vremea când soția lui era însărcinată. L-a confruntat, iar el a recunoscut că o iubește pe fata aceea și că vrea să fie cu ea”, spunea o apropiată, conform Playtech.

ADVERTISEMENT