Life

Cine este noul iubit al Vulpiței de la Acces Direct. Veronica Stegaru a publicat prima imagine

Cine este actualul partener al Vulpiței de la Acces Direct. Veronica Stegaru a distribuit poze pe social media cu bărbatul.
07.11.2023 | 14:41
Cine este noul iubit al Vulpitei de la Acces Direct Veronica Stegaru a publicat prima imagine
Cine este actualul partener al Vulpiței de la Acces Direct. Veronica Stegaru a distribuit poze pe social media cu bărbatul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cine este noul iubit al Vulpiței de la Acces Direct. Veronica Stegaru a publicat prima imagine cu persoana de care s-a îndrăgostit și pentru care și-a părăsit copiii și soțul. Cei doi se afișează constant pe Internet.

Cine este actualul partener al Vulpiței de la Acces Direct. Veronica Stegaru a distribuit poze pe social media cu bărbatul

Cine este actualul partener al Vulpiței de la Acces Direct. Veronica Stegaru a distribuit poze pe social media cu bărbatul care o face fericită și pentru care își exprimă sentimentele cu mare lejeritate pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

„Te iubesc”, este mesajul simplu și la obiect transmis de fosta soție a lui Viorel Stegaru pe pagina personală de Instagram, în dreptul unei fotografii cu bărbatul cu care formează un cuplu. Postarea este însoțită de o inimă roșie.

Tânăra din Blăjești, județul Bacău, are o relație cu un bărbat pe nume Cătălin Dumitru cu care locuiește sub același acoperiș de o perioadă bună. Mai mult, cei doi apar frecvent în postările de pe Internet și fac furori pe TikTok.

ADVERTISEMENT

Noul cuplu pare să nu țină cont de gura lumii și se afișează constant în diverse filmări. Vulpița de la Acces Direct pare să fie împăcată cu situația actuală, este mereu cu zâmbetul pe buze și dansează pe diverse manele.

Vulpița de la Acces Direct și noul iubit, Cătălin Dumitru
Vulpița de la Acces Direct și noul iubit, Cătălin Dumitru. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Ce se întâmplă cu cei 3 copii ai Veronicăi Stegaru

Veronica Stegaru a devenit mamă pentru a treia oară în vara acestui an, însă soțul nu a mai primit-o acasă cu bebelușul. O perioadă a locuit cu cel mic într-un centru pentru ocrotirea mamei și a copilului, apoi micuțul a ajuns într-un plasament.

ADVERTISEMENT

Ceilalți doi copii mai mari au rămas în grija fostului partener de viață, Viorel Stegaru, și al părinților acestuia. Surse apropiate Vulpiței de la Acces Direct spun că femeia a uitat de ziua de naștere a fiicei sale de când se iubește cu actualul partener.

„Veronica nu știe cu cine a conceput copilul, habar nu are. Nu există un tată care să fie indicat de ea și să se încerce solicitarea acestuia în privința bebelușului. A spus clar că nu știe cine este.

ADVERTISEMENT

A dat un nume, două, dar i-am spus că aici nu merge cu ghicitul. Sigur nu este Viorel Stegaru, căci aceasta nu mai este împreună cu el de peste un an de zile. El și părinții lui au în grijă ceilalți doi copii ai Veronicăi.

Ea e un suflet necăjit, cum o știe toată țara”, au declarat persoane care cunosc cazul Veronicăi Stegaru, potrivit vremeanoua.ro. Vulpița de la Acces Direct nu a vorbit deloc despre acest subiect sensibil din viața sa.

ADVERTISEMENT