Life

Bombă în showbiz! Cine e noul iubit al Liviei Bordea. Celebrul cântăreț a fost cavaler de onoare la nunta ei cu Cătălin Bordea

Veste uimitoare în lumea mondenă. Cu cine se iubește Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. E un artist renumit, care i-a fost cavaler la nuntă.
05.09.2023 | 22:35
Bomba in showbiz Cine e noul iubit al Liviei Bordea Celebrul cantaret a fost cavaler de onoare la nunta ei cu Catalin Bordea
Veste uimitoare în lumea mondenă. Cu cine se iubește Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. E un artist renumit, care i-a fost cavaler la nuntă. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Bombă în showbiz! Cine e noul iubit al Liviei Bordea. Celebrul cântăreț a fost cavaler de onoare la nunta ei cu Cătălin Bordea, eveniment ce s-a desfășurat în anul 2019 și care a fost urmat de o lună de miere peste hotare.

Veste uimitoare în lumea mondenă. Cu cine se iubește Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. E un artist renumit, care i-a fost cavaler la nuntă

Veste uimitoare în lumea mondenă. Cu cine se iubește Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, la numai câteva luni de la semnarea actelor de divorț. Se pare că este vorba de un artist renumit, care i-a fost cavaler la nuntă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a fost văzută în compania unuia dintre cei mai buni prieteni ai fostului soț. Conform imaginilor publicate de cancan.ro și pe care poți să le vezi AICI este vorba de un cântăreț cunoscut în industria muzicală.

Mai exact, tânăra care a revenit la numele de dinainte de căsătorie, Eftimie, are o relație amoroasă cu Spike, pe numele său real Paul Mărăcine. Sursa menționată i-a surprins în timp ce luau prânzul în zona de Nord a Capitalei, alături de încă un cuplu.

ADVERTISEMENT

Și asta nu este tot. Livia și actualul iubit nu s-au ferit de la gesturile tandre pe care le-au avut într-un magazin de instrumente muzicale de pe Calea 13 Septembrie, unde au mers cu bolidul de lux al cântărețului.

Fosta soție a lui Cătălin Bordea și Spike formează, așadar, cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton. Acest lucru este subliniat și de sărutul pe care îndrăgostiții l-au avut în mașină, departe de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT

Livia, fosta soție a lui Bordea, îndrăgostită din nou

Livia, fosta soție a lui Bordea, pare să fie foarte îndrăgostită de actualul partener de viață, Spike, care a format până de curând un cuplu cu Simona Maican. Cele două femei nu doar că seamănă izbitor, ci sunt și prietene bune.

Fosta iubită a artistului i-a fost domnișoară de onoare la nunta cu comediantul de la Antena 1. În prezent, nu se știe când a început povestea de dragoste dintre cei doi, dar un lucru este cert, lucrează împreună de circa 2 ani.

ADVERTISEMENT

În vara lui 2021 Livia Bordea s-a angajat ca PR și manager artistic la casa de discuri unde activează artistul pe care, de altfel, chiar îl reprezintă. Adresa sa de mail apare pe toate paginile de socializare ale lui Spike.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Și-a luat bagajele și a plecat: decizia lui Radu Drăgușin, la o lună...
Și-a luat bagajele și a plecat: decizia lui Radu Drăgușin, la o lună de la transferul la Tottenham
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la...
Cât câștigă pe zi un livrator de mâncare, în București. „Ies de la 12 și stau până seara la 12-1”
Reacția lui Ilie Dumitrescu atunci când a văzut o poză recentă cu unica...
Reacția lui Ilie Dumitrescu atunci când a văzut o poză recentă cu unica lui fiică
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
LIDL retrage mai mulţi biscuiţi care pot conţine metal. Au fost vânduţi în...
LIDL retrage mai mulţi biscuiţi care pot conţine metal. Au fost vânduţi în magazinele din toată ţara
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple....
„Nu vă puneți iPhone-ul într-o pungă de orez”: avertismentul oficial de la Apple. Ce ar trebui să faceți dacă se udă telefonul, de fapt?
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt...
Mama lui Navalnîi a dat autoritățile ruse în judecată. Putin îi pedepsește crunt pe bărbații care l-au omagiat pe opozant
Despărțirea momentului în showbizz. Unul dintre cele mai frumoase cupluri s-a destrămat
Despărțirea momentului în showbizz. Unul dintre cele mai frumoase cupluri s-a destrămat
Dana Budeanu, atac la influenceri și la Codin Maticiuc. ”N-au plătit nicio notă”
Dana Budeanu, atac la influenceri și la Codin Maticiuc. ”N-au plătit nicio notă”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
Mihai Onilă, desfigurat după 39 de zile de post cu apă! Artistul pare...
Mihai Onilă, desfigurat după 39 de zile de post cu apă! Artistul pare mai bătrân cu 25 de ani și este de nerecunoscut. În această perioadă nu a mâncat nimic
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă...
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă e prezent și studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de...
Ce nume inedite aveau dacii. Unul dintre ele este purtat și astăzi de o mulțime de femei