Life

Bombă în showbiz! Cine e noul iubit al Liviei Bordea. Celebrul cântăreț a fost cavaler de onoare la nunta ei cu Cătălin Bordea

Veste uimitoare în lumea mondenă. Cu cine se iubește Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. E un artist renumit, care i-a fost cavaler la nuntă.
05.09.2023 | 22:35
Bomba in showbiz Cine e noul iubit al Liviei Bordea Celebrul cantaret a fost cavaler de onoare la nunta ei cu Catalin Bordea
Veste uimitoare în lumea mondenă. Cu cine se iubește Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. E un artist renumit, care i-a fost cavaler la nuntă. Sursa foto: a1.ro
ADVERTISEMENT

Bombă în showbiz! Cine e noul iubit al Liviei Bordea. Celebrul cântăreț a fost cavaler de onoare la nunta ei cu Cătălin Bordea, eveniment ce s-a desfășurat în anul 2019 și care a fost urmat de o lună de miere peste hotare.

Veste uimitoare în lumea mondenă. Cu cine se iubește Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea. E un artist renumit, care i-a fost cavaler la nuntă

Veste uimitoare în lumea mondenă. Cu cine se iubește Livia, fosta soție a lui Cătălin Bordea, la numai câteva luni de la semnarea actelor de divorț. Se pare că este vorba de un artist renumit, care i-a fost cavaler la nuntă.

ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă a fost văzută în compania unuia dintre cei mai buni prieteni ai fostului soț. Conform imaginilor publicate de cancan.ro și pe care poți să le vezi AICI este vorba de un cântăreț cunoscut în industria muzicală.

Mai exact, tânăra care a revenit la numele de dinainte de căsătorie, Eftimie, are o relație amoroasă cu Spike, pe numele său real Paul Mărăcine. Sursa menționată i-a surprins în timp ce luau prânzul în zona de Nord a Capitalei, alături de încă un cuplu.

ADVERTISEMENT

Și asta nu este tot. Livia și actualul iubit nu s-au ferit de la gesturile tandre pe care le-au avut într-un magazin de instrumente muzicale de pe Calea 13 Septembrie, unde au mers cu bolidul de lux al cântărețului.

Fosta soție a lui Cătălin Bordea și Spike formează, așadar, cel mai nou cuplu din showbiz-ul autohton. Acest lucru este subliniat și de sărutul pe care îndrăgostiții l-au avut în mașină, departe de ochii curioșilor.

ADVERTISEMENT

Livia, fosta soție a lui Bordea, îndrăgostită din nou

Livia, fosta soție a lui Bordea, pare să fie foarte îndrăgostită de actualul partener de viață, Spike, care a format până de curând un cuplu cu Simona Maican. Cele două femei nu doar că seamănă izbitor, ci sunt și prietene bune.

Fosta iubită a artistului i-a fost domnișoară de onoare la nunta cu comediantul de la Antena 1. În prezent, nu se știe când a început povestea de dragoste dintre cei doi, dar un lucru este cert, lucrează împreună de circa 2 ani.

ADVERTISEMENT

În vara lui 2021 Livia Bordea s-a angajat ca PR și manager artistic la casa de discuri unde activează artistul pe care, de altfel, chiar îl reprezintă. Adresa sa de mail apare pe toate paginile de socializare ale lui Spike.

ADVERTISEMENT