Life

Vulpița are probleme cu legea. Ce au decis magistrații în cazul Veronicăi Stegaru

Veronica Stegaru, cunoscută mai degrabă sub numele de Vulpița, are probleme cu legea. Ce au decis magistrații în cazul fostei vedete de la Antena 1.
10.10.2023 | 20:57
Vulpita are probleme cu legea Ce au decis magistratii in cazul Veronicai Stegaru
Vulpița are probleme cu legea. Ce s-a decis în cazul ei. foto Captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Vulpița are probleme cu legea. Fosta participantă celebră de la emisiunea Acces Direct a aflat acum decizia magistraților în cazul său.

Vulpița are probleme cu legea. Ce s-a decis în cazul ei

Veronica Stegaru, cunoscută mai degrabă sub numele de Vulpița de la Acces Direct are acum probleme cu legea. După ce a dispărut din lumina reflectoarelor, aceasta pare că a avut numai momente dificile în viața sa.

ADVERTISEMENT

Vulpița este pârâtă într-un caz în care este menționată și primăria Blăgești. Astfel, aceasta a fost chemată în judecată după ce a primit o amendă.

Nu se specifică despre ce fel de amendă este vorba, dar în decizia instanțelor de judecată se arată că hotărârea a fost ca amenda să fie înlocuită cu muncă în folosul comunității.

ADVERTISEMENT

Astfel, pentru a scăpa de problemele cu legea, Vulpița trebuie să presteze muncă în folosul comunității, conform cererii aprobate de magistrații judecătoriei Bârlad.

“Solutia pe scurt: Admite sesizarea formulată de petenta Primăria Unitatea Administrativ Teritorială Comuna Blăgeşti, judeţul Vaslui. Cu drept de apel în termen de 30 zile de la comunicare, potrivit art. 9 alin. 6 din O.G. 2/2001.

ADVERTISEMENT

Cererea de apel se depune la Judecătoria Bârlad sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată astăzi, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei conform art. 396 alin.2 Cod procedură civilă”, arată instanța de judecată, conform Spynews.

Vupița, probleme după ce a născut

Vulpița a născut recent cel de al treilea copil, un alt moment extrem de greu pentru ea. Autoritățile au fost la un pas să ia copilul în grijă pentru că aceasta nu avea un domiciliu stabil. Mai precis, ea nu a mai fost primită acasă de Viorel Stegaru.

ADVERTISEMENT

Acesta spunea că copilul nu este al lui și cei doi s-au și despărțit. Veronica Stegaru are acum un alt partener cu care se laudă pe rețelele de socializare și la care se pare că s-a și mutat alături de nou-născut.

De altfel, Viorel Stegaru se plângea de faptul că mama copiilor săi a uitat complet de ceilalți doi micuți pe care nici măcar nu îi mai vizitează.

ADVERTISEMENT
Tags: