Life

Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Remus Boroiu de la Survivor România. Cei doi au o mulțime de lucruri în comun

Remus Boroiu de la Survivor România are o iubită superbă. Cei doi se înțeleg de minune și de asemenea au numeroase lucruri în comun.
08.04.2023 | 20:24
Cine este si cu ce se ocupa iubita lui Remus Boroiu de la Survivor Romania Cei doi au o multime de lucruri in comun
Cine este și cu ce se ocupă iubita lui Remus Boroiu de la Survivor România. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Remus Boroiu a fost unul dintre cei mai buni concurenți de la Survivor România. Din păcate însă, publicul nu și-a dorit ca aceasta să meargă mai departe. Astfel, el a fost eliminat în această săptămână și a plecat din Republica Dominicană.

Cine este iubita lui Remus Boroiu

Și totuși cine este iubita lui Remus Boroiu de la Survivor România? Faimosul, care de altfel a fost și unul dintre cei mai populari concurenți, se iubește cu o tânără care de altfel aceeași pasiune ca și el: sportul. De asemenea, anul trecut, cei doi s-au și logodit.

ADVERTISEMENT

Sarah Solomon este iubita lui Remus Boroiu. Iar ambii au făcut o carieră din pasiunea lor pentru sport. Iubita Faimosului de la Survivor România ofertă sfaturi de nutriție. De asemenea, aceasta este pasionată de yoga și munca ei se axează mai mult pe femei.

La rândul său, Remus Boroiu este pasionat de sport, dar asta știm deja foarte bine. Și tot prin intermediul acestei pasiuni comune, cei doi au ajuna să se și cunoască. Drept dovadă, se pregătesc să se căsătorească, iar lucrurile merg foarte bine între ei. Tot ea l-a și așteptat pe Faimos până în momentul în care s-a întors din Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că plecarea lui Remus Boroiu a generat mari tensiuni în tribul Taino. El și Carmen Grebenișan au fost concurenții propuși spre eliminare. Au urmat apoi acuzați dure, dezvăluiri despre trădare, dar și diferite strategii.

Răsturnare de situație la Survivor România

De asemenea, Remus Boroiu i-a pus la zid pe Dan Ursa, dar și pe Ionuț Iftimoaie pentru atitudinea lor. Acesta susținea că ei au făcut tot posibilul ca sportivul să plece acasă. Mai apoi a urmat o rundă de amenințări, care însă nu și-a mai avut rosul.

ADVERTISEMENT

Remus Boroiu spunea că dacă nu va fi eliminat de la Survivor România, va da lucrurile peste cap. De asemenea, el promitea că va face demascări la Survivor România. Din păcate însă, acest lucru nu s-a mai întâmplat, în condițiile în care concurentul a fost eliminat.

A primit cele mai puține voturi din partea publicului, așa că a fost nevoit să plece acasă mai devreme decât ar fi crezut. ”Dacă rămân în concurs și iau eu colanul de imunitate, ce credeți că se va întâmpla? Eu o să-i întorc pe toți cu lopata, o să lupt cu dinții să iau colanul și voi face revoluție, îi voi demasca pe toți“, spunea Remus Boroiu.

ADVERTISEMENT

Menționăm că plecarea lui Remus Boroiu de la Survivor România, a cam schimbat așteptările fanilor. Mulți se gândesc dacă nu cumva Carmen Grebenișan ar urma să câștige competiția, în condițiile în care aceasta are destul de mulți fani acasă. Dovada cea mai clară o reprezintă voturile primite de Faimoasă. 

ADVERTISEMENT