Life

Carmen Grebenișan, câștigătoarea Survivor România? Eliminarea lui Remus Boroiu schimbă tot la PRO TV!

Carmen Grebenișan are o șansă în plus pentru a fi câștigătoarea Survivor România, odată cu eliminarea lui Remus Boroiu din competiție.
06.04.2023 | 13:30
Carmen Grebenisan castigatoarea Survivor Romania Eliminarea lui Remus Boroiu schimba tot la PRO TV
Carmen Grebenișan are șanse mari să câștige Survivor România 2023, după eliminarea lui Remus Boroiu. Foto: Instagram/ PRO TV
ADVERTISEMENT

Carmen Grebenișan a câștigat cel mai important meci de până acum la Survivor România! Eliminarea lui Remus Boroiu arată care sunt preferințele clare ale publicului, în ciuda cotelor de la casele de pariuri, unde fostul concurent era printre preferați!

Carmen Grebenișan, câștigătoarea Survivor România? L-a scos din joc pe Remus Boroiu, preferatul caselor de pariuri

Casele de pariuri îl arată în continuare drept favorit pe Alin Chirilă, însă ceea ce cred pariorii că se va întâmpla la Survivor România nu se reflectă întotdeauna în realitate.

ADVERTISEMENT

Spunem asta deoarece Remus Boroiu a pierdut șansa de a rămâne în concurs în fața lui Carmen Grebenișan, deși la pariuri era la egalitate cu Alin Chirilă (la data de 31 martie) cu o cotă de 4,50.

Deși Carmen Grebenișan se află abia pe locul 10 în opțiunile pariorilor și fanilor show-ului de la PRO TV (cota 20), iată că tânăra influenceriță e mult mai iubită, în realitate, de telespectatorii fideli ai acestui reality-show.

ADVERTISEMENT

Având în vedere că blondina l-a scos din joc pe unul din marii preferați ai publicului, se naște o întrebare cât se poate de firească: este acesta semnul că oamenii din fața micilor ecrane o vor câștigătoare la Survivor?

Carmen Grebenișan, pe locul 10 la pariuri, dar pe 4 la eficacitate pe plan sportiv

Carmen a fost salvată în fața unui rival de temut, asta dacă analizăm strict cotele de la casele de pariuri. A primit o șansă importantă pentru a dovedi că poate lua trofeul mult râvnit.

ADVERTISEMENT

Dacă la pariuri clujeanca pare să nu fie printre preferate, lucrurile stau cu totul diferit când vine vorba despre eficiența ei pe trasee. În clasamentul sportiv, Carmen este pe locul patru peste mulți din cei favorizați la casele de pariuri.

Blondina a reușit să câștige 38 de meciuri din 69 jucate, având o eficiență de 56,7%. Peste ea mai sunt trei concurenți: Alexandra Porkolab, Dan Ursa și Alin Chirilă.

ADVERTISEMENT

Kamara, pe ultimul loc la Survivor România

Mai slabi decât Carmen Grebenișan, până la această oră, conform eficacității, sunt Ștefania Stănilă (54,9%), Andrei Krișan (53,4%) și Andreea Moromete (53,3%). Pe ultimul loc pe plan sportiv se situează Kamara Ghedi. Acesta are o eficiență de 33,8%. Cântărețul a obținut doar 23 din 68 de puncte posibile până acum.

Spre surprinderea tuturor, așa cum vă spuneam, Remus Boroiu a părăsit competiția filmată în Republica Dominicană miercuri, pe 5 aprilie 2023. Când și-a auzit numele rostit de Daniel Pavel, Remus a ținut să spună câteva cuvinte, la momentul despărțirii de coechipierii săi.

survivor românia
Carmen Grebenișan l-a scos din schemă pe Remus Boroiu, care era preferat la casele de pariuri la Survivor România

Remus Boroiu, pedepsit de public după ce a jignit-o pe Carmen Grebenișan la Survivor România: „Dive nevinovate”

„Totul e bine. E bine așa. (…) Colegii mei, chiar dacă am avut păreri despre ei, asta nu înseamnă că au fost oameni răi. Aceste condiții ne forțează la maxim în anumite direcții. (…)

Vreau să le dau multă încredere și putere, chiar dacă eu plec. (…) Îmi doream foarte mult să stau aici până la final”, a spus Remus Boroiu în show-ul de la PRO TV, după ce a fost eliminat.

Publicul și-a arătat sprijinul față de Carmen Grebenișan, în urma trădării pe care aceasta a suferit-o la Survivor România. Vedeta fusese nominalizată de tribul ei, iar unul din băieții cu care era în relații bune a schimbat macazul în ceea ce o privește.

Remus Boroiu, cel eliminat, spunea despre Carmen că poza în divă nevinovată în concurs. „Toți aici visează cai verzi pe pereți. Fetele vorbesc ore întregi despre mâncare.

Mulți nu se așteptau să ajungă atât de departe. Îi vezi că sunt pierduți. Fetele vor să pară aceste dive nevinovate care nicio strategie. Votul de grup miroase a strategie. Se ascund după deget”, spunea Remus Boroiu, pedepsit în cele din urmă de telespectatori.

 

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală...
FOTO “E alt om” / “Nu poate fi adevărat”: mușchii din poza virală sunt istorie! Cum arată acum
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a...
Comuna de poveste din România, unde se trăiește ca în Germania. Cât a ajuns să coste o casă veche, bătrânească
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile...
Un bărbat a câștigat aproape 2 milioane dolari după ce a ascultat discuțiile soției, angajată a BP
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase....
S-a câştigat premiul LOTO 6/49 de peste 7 milioane de euro: numerele norocoase. Rezultate LOTO duminică 25 februarie 2024
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va...
Cel mai cunoscut deținut din Marea Britanie spune ce va face când va fi eliberat. Este în închisoare de 50 de ani VIDEO
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio...
Țara care pune capăt prelungirii vizelor de şedere pentru ucraineni. „Nu întâmpină nicio dificultate să se întoarcă acasă”
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Când dispar mașinile pe motorină și benzină. Ce pregătește Uniunea Europeană
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat...
Scene cutremurătoare la căpătâiul Mioarei Roman! Petre Roman, la priveghi. Cum au reacționat Catinca și Oana Roman când l-au văzut
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a...
Ce etnie are Vlăduța Lupău. Din ce familie se trage. Artista nu și-a ascuns niciodată originile
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut...
„După prima lună, când am văzut câți bani mi-au intrat, nici n-am știut ce să fac cu ei!” Cum a făcut mulți bani Olivia Addams, la 20 de ani
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune...
Unde se află localitatea din România care nu apare pe hartă. Lumea spune că aici se petrec minuni