Life

Cine este și cum arată fiica lui Bill Gates: ”M-am născut cu un privilegiu uriaș”

09.07.2020 | 13:31
Cine este si cum arata fiica lui Bill Gates Mam nascut cu un privilegiu urias
ADVERTISEMENT

Toată lumea îl cunoaște pe fondatorul Microsoft și filantropul Bill Gates (65 de ani), însă puțină lume știe cum arată copiii acestuia: Jennifer (24 de ani), Phoebe (17 ani) și băiatul Rory (21 de ani). Fata cea mare a vorbit recent despre cum arată viața ei, dar și cum este văzută de oamenii din jur.

Frumoasa fiică a miliardarului american a povestit într-un interviu pentru Sidelines Magazine cum este să vii pe lume într-o familie deja celebră. Tânăra în vârstă de 24 de ani este conștientă de privilegiul imens cu care s-a născut și spune că este extrem de recunoscătoare pentru educația pe care a primit-o de la părinți.

ADVERTISEMENT

În plus, Jennifer Gates mărturisește că și în ziua de azi învață din experiențele părinților săi, Bill și Melinda Gates (55 de ani) pentru că aceștia vorbesc adesea despre acțiunile și proiectele filantropice pe care le au, dar și despre probleme globale cum ar fi mortalitatea infantilă și înmulțirea cazurilor de SIDA.

Cine este fiica fondatorului Microsoft, Bill Gates. Cum arată tânăra

„M-am născut cu un privilegiu uriaș și cred că pot să folosesc oportunitățile mele pentru a învăța de la ei să găsesc lucruri de care sunt pasionată și sper să fac din lumea aceasta un loc un pic mai bun”, a declarat Jennifer Gates pentru publicația citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Fata cea mare a lui Bill Gates este studentă în anul doi la facultatea de medicină Icahn de la centrul Mount Sinai, din New York, însă are nenumărate pasiuni. Tânăra iubește echitația fiind o sportivă foarte competitivă, descoperind această pasiune la vârsta de numai șase ani.

În altă ordine de idei, Jennifer Gates a mărturisit că activitatea umanitară a familiei sale a inspirat-o întreaga viață, acesta fiind și motivul pentru care a ales să urmeze o carieră în sistemul medical. Fiica fondatorului Microsoft vrea să devină medic pediatru sau de familie.

ADVERTISEMENT

„Când eram copil, îmi vorbeau mereu ca și cum aș fi fost adult și nu evitau discuțiile dificile. Am crescut auzind despre mortalitatea infantilă la masa din bucătărie, despre poliomielită, despre epidemia de SIDA”, a mai spus tânăra.

Fiica lui Bill Gates, competitivă când vine vorba de echitație

Jennifer Gates a mărturisit că nu i-a fost ușor când a ajuns la facultate, însă în cele din urmă a reușit să găsească echilibrul între cursuri și pasiunea sa pentru echitație. Fiica lui Bill Gates a ținut să precizeze că și-ar dori ca într-o zi să reprezinte echipa Statelor Unite la FEI Nations Cup.

ADVERTISEMENT

„În prima săptămână la facultatea de medicină eram atât de copleșită de volumul de informații încât am uitat de mine însămi, ceea ce a devenit foarte important pentru mine.

De atunci am învățat să am grijă să mențin un echilibru și să am grijă să-mi fac suficient timp pentru somn, prieteni, mișcare și relaxare – toate sunt fundamentale și mă ajută să mă pregătesc pentru școală și pentru pacienții mei din viitor”, a povestit tânăra.

View this post on Instagram

Happy boyfriend day- I like you a little bit ? ?

A post shared by Jennifer Gates (@jenniferkgates) on

 

ADVERTISEMENT