Life

Cine este și cum arată sora lui Cabral. Cu ce se ocupă Artemis

23.06.2020 | 20:02
Cine este si cum arata sora lui Cabral Cu ce se ocupa Artemis
Cine este și cum arată sora lui Cabral. Cu ce se ocupă Artemis. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cabral Ibacka este extrem de discret când vine vorba de viața personală, puțină lume știind că prezentatorul de la Pro TV are o soră. Artemis Boldea nu este la fel de cunoscută ca celebrul ei frate, însă are o slujbă pe care o iubește extrem de mult.

Sora renumitului prezentator provine din cea de-a doua căsnicie a mamei lui Cabral, Angelica Boldea. Tânăra este director al Fundaţiei „Ciprian Marica” fiind o prezență extrem de discretă în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cei doi frați au o relație foarte frumoasă, petrecând foarte mult timp împreună. Recent, vedeta de la Pro TV a prezentat-o fanilor din mediul online pe sora sa, fără a avea un motiv anume, mărturisind că Artemis este un om foarte „mișto”.

Sora prezentatorului Cabral, Artemis, director al unei fundații

„Ea e sormea. Artemis. Și, cu toate că e o teroristă și-o cicălitoare, cred că e unul dintre cei mai mișto oameni din viața mea. Nu, nu-i ziua ei… doar mă lăudam și eu pe-aci…

ADVERTISEMENT

Pentru mine, e ziua ei în fiecare zi. O gagică așa mișto cum numai prin cărți din alea de dragoste se mai pomenește”, a scris prezentatorul de la Pro TV în urmă cu ceva vreme pe rețelele de socializare, transmite cancan.ro.

Artemis, sor'mea, în mijloc.Andreea Ibacka, pe nervii mei. Ăăă… în dreapta.Ce-a mai rămas… eu. Da' frumușel rău, nu ca urâțelele astea!

Nai-post ni Cabral noong Lunes, Hulyo 10, 2017

Cabral Ibacka, despre relația pe care o are cu sora sa mai mică, Artemis

Prezentatorul „Ce spun românii” de la Pro TV a povestit la un moment dat pe blogul personal că avea 6 ani când a apărut în viața lui sora mai mică, Artemis. Cabral este tare mândru de sora sa din partea mamei pentru care are numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

„O am în viața mea de la 6 ani. A venit, boț mic și scandalagiu și mi-a întors pe dos toată lumea. Am avut împreună cea mai frumoasă copilărie pe care mi-aș putea-o închipui.

Și-am crescut, au trecut anii, dar a rămas aceeași luptătoare, același om exasperant de corect și șocant de loial”, a mărturisit Cabral, informează protv.ro.

ADVERTISEMENT

Artemis Boldea nu este singura soră pe care o are Cabral, prezentatorul având mai mulți frați din partea tatălui său, Alexandre Ibacka, care este ministru al Sănătății în Congo.

Frații celebrului prezentator locuiesc în Africa, motiv pentru care nu poate petrece prea mult timp alături de ei. Nu același lucru se poate spune despre relația pe care vedeta o are cu sora sa mai mică, Cabral fiind mândru de Artemis.

 

 

ADVERTISEMENT