Life

Creatura cu gheare ascuțite care a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate

Creatura misterioasă cu gheare uriașe care a găsit adăpost în podul unei case. Animalul scotea zgomote ciudate și avea și șapte pui.
22.04.2024 | 11:14
Creatura cu gheare ascutite care a fost descoperita in podul unei case Oamenii sunt terorizati de sunetele pe care le scoate
Creatura misterioasă cu gheare gigantice care a băgat spaima într-un întreg cartier.
ADVERTISEMENT

O tânără a trăit șocul vieții ei. De zile bune, a început să audă zgomote ciudate din podul casei. Inițial, nu a acordat atenție acestui episod și a crezut că totul va trece de la sine. Nu mică i-a fost mirare când a văzut creatura care se adăpostea în podul casei sale.

Creatura misterioasă care a băgat panica într-o femeie din Florida

O tânără din Florida a trăit șocul vieții sale, de curând. Aceasta a împărtășit cu cei din online pățania sa, iar videoclipul său a stârnit o mulțime de reacții controversate. Cei care au văzut filmarea, au rămas înmărmuriți de uimire.

ADVERTISEMENT

Tânăra din Florida a povestit cum, la un moment dat, a început să audă zgomote puternice și ciudate din podul casei. Inițial, a crezut că sunt pisici care, la un moment dat, vor pleca din podul casei sale. Însă, ce avea să descopere întrece orice imaginație.

Pentru că zgomotele nu încetau deloc, tânăra a decis să pregătească telefonul, în speranța că animalul din podul său își va face apariția. Și nu s-a înșelat. Ziua, în amiaza mare, creatura a ieșit la suprafață.

ADVERTISEMENT

Tânăra a surprins o gheară neagră, uriașă, în timp ce ieșea la colțul casei. Speriată, aceasta nu a putut decât să filmeze totul din interior, de frică de a nu se expune pericolului.

Creatura cu gheare uriașe avea șapte pui în podul casei

Din păcate, acesta a fost doar începutul coșmarului pentru Jem Calobrace. Tânăra a aflat că respectiva creatură nu era singură în podul casei, ci avea și pui. Fără ca nimeni să își dea seama, animalul înfricoșător ajunsese să aibă șase sau șapte pui.

ADVERTISEMENT

Atunci când i-a văzut gheara uriașă, Jem a știut nu că nu poate scăpa singură de ea, așa că a apelat la ajutoare. Un bărbat de la personalul de întreținere a venit să vadă despre ce este vorba și să o scape pe femeie de coșmar.

La prima vedere, bărbatul nu a știut ce să îi spună lui Jem. Acesta a crezut că fie este vorba despre un raton, fie despre o iguana. Însă, nu de aceeași părere au fost și cei din online, care i-au transmis că, cel mai probabil este o chupacabra.

ADVERTISEMENT

Deși s-a speriat destul de tare, femeia din Florida s-a bazat pe ajutorul bărbatului de la întreținere. Acesta a lăsat podul casei deschis, sperând ca animalul misterios să iasă la suprafață. Așteptarea nu a fost prea lungă, căci acesta a ieșit imediat la lumină.

Din fericire, cu toții s-au liniștit când au aflat că misterioasa creatură nu era nimic altceva decât un raton. Acesta s-a adăpostit luni bune în podul casei din Florida și a ajuns să aibă șapte pui. Deși nu se vedea crescând ratoni în pod, Jem Calobrace a răsuflat ușurată când a văzut despre ce este vorba, de fapt.

ADVERTISEMENT