Life

Cine este și cum arată soția lui Bogdan Urucu de la Survivor România. Surpriza e foarte mare

30.04.2021 | 07:45
Cine este si cum arata sotia lui Bogdan Urucu de la Survivor Romania Surpriza e foarte mare
Cine este și cum arată soția lui Bogdan Urucu de la Survivor România. Surpriza e foarte mare. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Bogdan Urucu (32 de ani) este unul dintre concurenții care a intrat recent la Survivor Romania 2021, bărbatul fiind unul dintre cei mai atrăgători din competiție. El este căsătorit cu o tânără superbă de mai mulți ani. 

Războinicul de la Kanal D, care este de profesie polițist la rutieră, se iubește cu o blondină frumoasă și suplă. Participantul reality show-ului prezentat de Daniel Pavel este foarte fericit alături de partenera sa de viață, cei doi fiind căsătoriți de mai bine de 5 ani.

ADVERTISEMENT

Concurentul de la Survivor România este foarte discret în ceea ce privește viața sa sentimentală, dovadă că nu are prea multe fotografii alături de soția sa. Bogdan Urucu postează frecvent imagini din vacanțe, de cele mai multe ori apărând singur.

Bogdan Urucu de la Survivor România are o soție superbă. Sunt căsătoriți de 5 ani

Bogdan Urucu și partenera sa de viață împărtășesc pasiunea pentru călătorii, ei vizitând până în momentul de față foarte multe țări exotice, dar și locuri din Europa.

ADVERTISEMENT

Războinicul se mândrește cu o soție care are grijă mare de aspectul ei fizic. Tânăra este rafinată și are un stil vestimentar bine pus la punct, care o prinde de minune.

Bogdan Urucu de la Survivor România și soția sa
Bogdan Urucu de la Survivor România și soția sa. Sursa foto: Instagram.com

În altă ordine de idei, concurentul de la Survivor România a mărturisit că a acceptat provocarea pentru că se consideră competitiv și știe că se integrează foarte repede în grupuri. De asemenea, tânărul de 32 de ani adoră să-și testeze limitele.

ADVERTISEMENT

„Este o competiție sportivă care m-a atras de la început, mi-a plăcut că este vorba despre competitivitate, anduranță, rezistență. Este interesant să stai fără tehnologie. Mă face să îmi împing limitele pe care mi le cunosc.

Sunt o persoană competitivă, îmi place să mă integrez repede într-un grup, îmi place să susțin echipa, să ne fie bine și să ne bucurăm la final cu toții. Nu mă enervez foarte repede”, a spus noul coleg din echipa Războinicilor.

ADVERTISEMENT

Bogdan Urucu este cunoscut în lumea mondenă, el având apariții în clipurile unor artiști renumiți de la noi din țară, printre care se numără Inna, Irina Rimes, Andreea Bălan sau The Motans.

Războinicul de la Survivor România este actor în reclame și videoclipuri. În plus, tânărul activează și în lumea modellingului.

ADVERTISEMENT