Life

Cine este Bogdan Urucu, noul concurent de la Survivor România. Cu ce se ocupă Războinicul

29.04.2021 | 22:44
Cine este Bogdan Urucu noul concurent de la Survivor Romania Cu ce se ocupa Razboinicul
Bogdan Urucu, noul concurent de la Survivor România. Cu ce se ocupă Războinicul. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bogdan Urucu este unul dintre cei patru concurenți care s-au alăturat competiției „Survivor România” în ediția din această seară. Tânărul are 32 de ani și a venit cu gândul de a câștiga, la fel ca ceilalți noi colegi. 

Originar din Pitești, Bogdan locuiește de 13 ani în București și a absolvit Facultatea de Drept, dar are și o pasiune pentru sport și motociclism.

ADVERTISEMENT

Pentru că tatăl lui este arbitru și instructor de înot, Bogdan a fost îndrumat de mic să practice sportul și a învățat să înoate de la patru ani. Este pasionat de călătorii și a venit la reality show-ul de la Kanal D pentru a-și testa limitele, fiind o competiție destul de provocatoare.

Bogdan Urucu, noul concurent de la Survivor România. Cu ce se ocupă Războinicul

În școala generală, Bogdan a practicat karate, iar în adolescență a fost jucător de box, sport pe care l-a practicat timp de patru ani, scrie wowbiz.ro. Bogdan Urucu este model și a apărut și în diverse reclame sau videoclipuri.

ADVERTISEMENT

Și-a făcut apariția și în clipurile video ale unora dintre cei mai mari artiști, cum ar fi Inna, The Motans, Irina Rimes și Andreea Bălan. În urmă cu cinci ani, Bogdan Urucu s-a căsătorit.

Deși are mai multe pasiuni, Bogdan Urucu este polițist de rutieră, iar în timpul liber se ocupă de alte proiecte. Pasionat de călătorii, tânărul posteaza adesea imagini din locațiile pe care le vizitează.

ADVERTISEMENT

Bogdan și-a dorit mereu să participe la o astfel de competiție și se consideră o fire competitivă, capabilă să facă față condițiilor extreme din Republica Dominicană.

„Este o competiție sportivă care m-a atras de la început, mi-a plăcut că este vorba despre competitivitate, anduranță, rezistență. Este interesant să stai fără tehnologie. Mă face să îmi împing limitele pe care mi le cunosc.

ADVERTISEMENT

Sunt o persoană competitivă, îmi place să mă integrez repede într-un grup, îmi place să susțin echipa, să ne fie bine și să ne bucurăm la final cu toții. Nu mă enervez foarte repede”, a declarat Bogdan Urucu înainte de intrarea în competiție.

ADVERTISEMENT