Life

Cine este singurul bărbat care a dat-o gata pe Denise Rifai: „Iubitul vieții mele”

Denise Rifai a vorbit despre singurul bărbat care a reușit să-i câștige inima. Vedeta Kanal D a găsit în el tot ce își putea dori.
21.06.2023 | 11:17
Cine este singurul barbat care a dato gata pe Denise Rifai Iubitul vietii mele
Care este singurul bărbat care a cucerit-o pe Denisa Rifai. Sursa foto: captură YouTube
ADVERTISEMENT

Denise Rifai este una dintre cele mai discrete persoane  publice de la noi și rareori vorbește despre viața amoroasă. Recent, însă, a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre bărbatul care a făcut-o să se îndrăgostească.

Denise Rifai, dezvăluiri despre cel mai important bărbat din viața sa

Deși în emisiunea pe care o prezintă la Kanal D, Denise Rifai scoate cele mai picante declarații de la invitații săi, ea nu este la fel de deschisă când vine vorba despre viața personală. Prezentatoarea preferă să țină pentru ea detaliile intime și rareori  vorbește despre aceste subiecte.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai se prezintă drept o femeie singură, fără copii, și deși s-a zvonit că ar avea o relație cu Cătălin Cazacu, a negat vehement aceste informații, afirmând că atunci când va exista cineva în viața sa, o va anunța personal.

Însă bărbatul care o va cuceri pe Denise Rifai, trebuie să aibă multe calități și să demonstreze că merită să rămână în viața ei. L-a cunoscut deja pe cel care îndeplinea criteriile și l-a iubit foarte mult. Cu toate acestea, au ajuns la despărțire.

ADVERTISEMENT

„A fost pură și foarte frumoasă. Toată viața mea mi-au plăcut oamenii deștepți cu care poți construi. Nu au contat niciodată banii cât au contat disciplina, inteligența și dorința de a face ceva în viață. Eu sunt un om foarte muncitor și îmi plac oamenii asemeni mie.

Un om deștept își face rostul lui în viață și luptă, iar asta îl ajută să aibă și un anumit caracter. Acestea au fost calitățile pe care le-am căutat la un bărbat. Prima poveste de iubire a fost una foarte pură, cu un băiat care avea aceste calități pomenite mai sus”, a declarat Denise Rifai pentru okmagazine.ro. 

ADVERTISEMENT

Actorul care a cucerit-o pe vedeta de la Kanal D

Astfel că, în momentul de față, Denise Rifai nu a găsit partenerul ideal. Are, însă, un tipar de bărbat. Vedeta Kanal D a povestit în trecut, în podcast-ul lui Adrian Artene, că a făcut o pasiune pentru actorul Kevin Costner.

Din nefericire pentru ea, starul în vârstă de 68 de ani, dublu laureat la Oscar, este căsătorit de mai bine de două decenii cu Cindy Costner. „Kevin Costner, este iubitul vieții mele. Sincer, nu glumesc. E genul meu de bărbat.

ADVERTISEMENT

Acum câțiva ani, el făcea reclamă la Turkish Airlines. Eu eram pe Calea Victoriei și mă gândeam că nu îmi place și mie de niciun bărbat. La un moment dat, l-am văzut pe panouri și am zis: ‘Ăsta e genul meu’. El e căsătorit cu o tipă tare faină”, a spus Denise Rifai la Altceva. 

ADVERTISEMENT