News

Cine este singurul politician care îl poate bate pe Nicuşor Dan la alegerile locale din 2024. “Profeţia” lui Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a dezvăluit la "MAX Profeţiile lui Mitică" numele singurului politician care îl poate bate pe Nicuşor Dan la alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei.
02.02.2024 | 10:47
Cine este singurul politician care il poate bate pe Nicusor Dan la alegerile locale din 2024 Profetia lui Dumitru Dragomir
Dumitru Dragomir e de părere că Nicuşor Dan ar putea fi învins doar de Gabriela Firea Foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Data la care vor avea loc alegerile locale este dezbătută intens în acest început de an, coaliţia de guvernare luând în considerare comasarea lor cu europarlamentarele din 9 iunie, în timp ce opoziţia doreşte organizarea lor la sfârşitul lunii septembrie, la fel ca în urmă cu patru ani.

Gabriela Firea nu va candida ca independent la Primăria Capitalei

Indiferent de data la care vor fi organizate alegerile locale, Dumitru Dragomir ştie cine va fi primarul general al Capitalei pentru următorii patru ani. El şi-a făcut publică părearea în emisiunea “MAX Profeţiile lui Mitică”, moderată de Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

“De la PSD, numai Firea poate să câştige Bucureştiul. Dacă PSD nu o desemnează candidat pe Gabriela Firea o să câştige Nicuşor Dan, dau în scris asta. Pe Nicuşor Dan îl bate numai doamna Firea”, a spus Dumitru Dragomir.

Deşi nu a fost nominalizată oficial ca şi candidată a social-democraţilor, Gabriela Firea a declarat că este susţinută de organizaţia PSD Bucureşti, al cărei preşedinte este, pentru a se înscrie în cursa electorală pentru Primăria Capitalei.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Firea a mai spus că dacă PSD nu o va susţine în cursa pentru ocuparea postului de primar general, nu va candida ca independent, menţionat că este “un om de echipă”.

În ceea ce priveşte situaţia din rândurile Partidului Social-Democrat, Dumitru Dragmir a mai remarcat: “La PSD, convingerea mea este că nu trebuie să fii foarte muncitor şi foarte deştept. De exemplu, unul dintre cei mai buni politicieni este Paul Stănescu. Ăsta este politician 100%, foarte deştept. Numai că trăim în era ‘acoperiţilor’, ei sunt la putere la această oră”.

ADVERTISEMENT

În plus, Dragomir a mai punctat şi diferenţele dintre “acoperiţii” de acum şi securiştii de pe vremuri. “Eu am trăit trei epoci. Cea a Partidului Comunist care conducea tot, iar securiştilor le era frică de partid, după aceea a venit epoca fiilor de securişti, care au pus mâna pe putere după presupusa revoltă din ’89.

Ei au răscolit această ţară şi au spulberat-o… de bogăţii şi de altele. Iar acum vine o nouă formă de jefuitori ai acestei ţări, de ‘fomişti’ – că îia sătui ori au plecat în străinătate ori nu mai riscă.

ADVERTISEMENT

Şi atunci vin ăştia, ‘acoperiţii şi cu gaşca lor’, care atacă Biserica, atacă familia, îi atacă pe oamenii de afaceri autohtoni”, a concluzionat “Oracolul de la Bălceşti”.

Cine este SINGURUL POLITICIAN care IL POATE BATE pe Nicusor Dan in Alegerile din 2024

ADVERTISEMENT