News

Mitică Dragomir a comentat conflictul dintre Gabriela Firea şi Marcel Ciolacu. Cum vede acesta deznodământul “meciului”

Culisele conflictului dintre Gabriela Firea şi Marcel Ciolacu au fost scoase la iveală de Dumitru Dragomir, la "MAX Profeţiile lui Mitică".
30.01.2024 | 13:10
Mitica Dragomir a comentat conflictul dintre Gabriela Firea si Marcel Ciolacu Cum vede acesta deznodamantul meciului
Dumitru Dragomir a comentat "meciul" dintre Gabriela Firea şi Marcel Ciolacu Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Partidele au început să se regrupeze şi se pun la cale alianţe politice, 2024 fiind anul cu patru rânduri de alegeri din România. Primele vor fi alegerile europarlamentare de la începutul iunie, după care vor urma cele locale, care vor avea loc cel mai probabil la finalul lunii septembrie.

Dragomir despre Firea: “Are experienţă, nu a învăţat numai multă carte”

Bătălia pentru locale se anunţă pasionantă, mai ales în ceea ce priveşte Primăria Capitalei. În afara lui Nicuşor Dan, care va fi susţinut de Forţa Dreptei a lui Ludovic Orban, ceilalţi candidaţi nu au fost încă nominalizaţi explicit. Astfel, Marcel Ciolacu, a vehiculat numele Gabrielei Firea ca şi “deocamdată” candidat din partea PSD, iar aceasta şi-a exprimat zilele trecute nemulţumirea cu acest statut incert.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a comentat acest conflict la “MAX Profeţiile lui Mitică”, fiind convins că este doar o chestiune de timp până când social-democraţii o vor numi pe Gabriela Firea candidat oficial la Primăria Generală.

“A anunţat-o, iar acum trebuie reconfirmată. E deşteaptă Gabriela Firea. Doi-trei oameni deştepţi a avut PSD-ul ăsta. Mihai Tudose, cel care a făcut podul de la Brăila, dar nu e atât de deştept ca Gabriela Firea. Ea bate tot, pe orice post o pui”, a spus Dumitru Dragomir, în discuţia cu Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Fostul şef al LPF a punctat şi atuurile pe care le are fostul primar general şi, ulterior, ministru Familiei. “Are experienţă, nu a învăţat numai carte multă. A fost analist politic. Marea majoritate a politicienilor au o frică de sticla televizorului, pe care ea nu o are”, a remarcat Dumitru Dragomir.

Acesta şi-a susţinut afirmaţia şi cu două exemple elocvente. “Am văzut oameni nemaipomeniţi (n.r. – care se pierd în faţa camerelor). Uitaţi-vă la Mircea Geoană. Este un tip deștept, până pune camera de luat vederi pe el. Atunci intră în sevraj, se pierde în fața camerelor de luat vederi.

ADVERTISEMENT

Președinți de țară sunt așa. Iar altul, cum e actualul președinte al Argentinei, care a câștigat alegerile pe tupeu, pe vrăjeală și pe minciună. Fiindcă dacă nu știi să minți ca om politic, n-ai ce să cauți în politică. Mulţimea să fie încântată de minciuna ta. La noi, nici nu ştiu să mintă, nici să facă”, a concluzionat Dragomir, la “MAX Profeţiile lui Mitică”.

Gabriela Firea, care este preşedinte al PSD Bucureşti, a declarat duminică, la Prima News, că nu îi convine că Marcel Ciolacu a afirmat în repetate rânduri că ea este “deocamdată” candidatul partidului la Primăria Capitalei, o decizie finală urmând să fie luată după europarlamentarele din iunie.

ADVERTISEMENT

Ea este de părere că există o ezitare a conducerii PSD în a-i arăta o susţinere clară, însă este hotărâtă să ridice această problemă într-una din viitoarele şedinţe ale partidului.

Mitica Dragomir A COMENTAT CONFLICTUL dintre Gabriela Firea si Marcel Ciolacu

ADVERTISEMENT