Life

Cine este soţia lui Brânzoi din Las Fierbinţi: “Întâmplarea a făcut să mă însor cu ea. Aşa a vrut Dumnezeu”

Toată lumea îl cunoaște pe Brânzoi din ”Las Fierbinți”, dar puțin sunt cei care știu cu cine este actorul căsătorit, dar și cu ce se ocupă cea care l-a făcut tată de gemeni.
12.12.2021 | 10:27
Cine este sotia lui Branzoi din Las Fierbinti Intamplarea a facut sa ma insor cu ea Asa a vrut Dumnezeu
Soția lui Brânzoi din ”Las Fierbinți” este contabil de meserie. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ion Ionuț Ciocia, alias Brânzoi, este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori din ”Las Fierbinți”. Vedeta nu mai are nevoie de nicio prezentare. Rolurile pe care le-a interpretat pe scenele teatrelor românești, dar și prestațiile de la TV l-au propulsat în rândul celor mai buni actori din țară.

Brânzoi este căsătorit cu o contabilă

Însă, pe cât este el de cunoscut și artist, pe atât de mult și-a dorit soția sa să stea departe de lumina reflectoarelor, la fel ca și în cazul soției colegului său de breaslă, Mihai Bobonete. Astfel că familia vedetei de la Pro TV este formată dintr-o fire visătoare și artistică și o alta mai realistă și pragmatică.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că, deși de-a lungul anilor, până să se pună la casa lui, a avut și iubite care i-au fost colege de breaslă, când s-a decis să facă pasul cel mare, lui Brânzoi i-a picat cu tronc o contabilă. Privind în urmă, vedeta din ”Las Firbinți” mărturisește că doar destinul i-a adus unul în calea celuilalt.

Nicoleta este cea care i-a devenit soție actorului postului din Pache Protopopescu și tot ea este cea care l-a și făcut tată de gemeni. Pe lângă meseria pe care o are, partenera de viață a actorului se dedică în totalitate vieții de familie, fiind mamă și soție cu normă întreagă.

ADVERTISEMENT

”Așa a vrut Dumnezeu”

”Nu, nu e (n.r. soția nu e actriță). E expert contabil. Am zis că meseria noastră e destul de ciudată, azi ai angajamente, mâine n-ai. Şi atunci am zis: ‘bă, nu-mi iau actriţă, să nu murim amândoi de foame’.

Nu, întâmplarea a făcut să nu fie actriţă, pentru că am avut şi prietene actriţe. Întâmplarea a făcut să mă însor cu ea. Aşa a vrut Dumnezeu”, a spus Ion Ionuț Ciocia, conform Click.

ADVERTISEMENT

Actorul din ”Las Fierbinți” este tată de gemeni

Ei bine, dacă nu și-a dorit o soție artistă, gemenii, de mici, îi calcă pe urme. Ion Ionuț Ciocia spune că atât fiica, cât și fiul său se arată interesați și talentați atunci când vine vorba de muzică.

”Da, da (n.r. are gemeni), băiat şi fată.  Îi cheamă Alexandru Ştefan şi Medeea Maria. Fii-mea cântă. Şi lui îi place muzica, da e mai timid.

ADVERTISEMENT

De exemplu, am fost la  “Zilele Bucureştiului” şi, la un moment dat, cânta un băiat la saxofon şi nu-l mai puteam lua de acolo”, a mai adăugat cel care îi interpretează pe ”Brânzoi” în serialul ”Las Fierbinți”.

Pe lângă rolul actual din ”Las Fierbinți”, Ion Ionuț Ciocia este angajat al Teatrului ”Ion Creangă”, iar de-a lungul carierei sale a mai apărut și în alte producții, precum: ”Le Lapin Assasin”, ”Schimb valutar”, ”Desperate Ghosts”.

ADVERTISEMENT