Life

Cine este soţia lui Bobiță din Las Fierbinţi. Cătălina are o meserie bine plătită

Pe Bobiță din ”Las Fierbinți” îl cunoaște toată lumea, dar nu mulți sunt cei care știu cine este și cu ce se ocupă frumoasa lui soție. Cătălina are o meserie care astăzi este foarte bine plătită.
11.12.2021 | 10:23
Cine este sotia lui Bobita din Las Fierbinti Catalina are o meserie bine platita
Cine este soţia lui Bobiță din Las Fierbinţi. Cătălina are o meserie bine plătită. Sursa Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Mihai Bobonete este în lumina reflectoarelor de ani de zile. Talentul actoricesc, emisiunile în care apare, dar și show-urile de stand-up comedy l-au făcut să fie unul dintre cei mai apreciați actori de la noi.

Mihai și Cătălina Bobonete sunt de 25 de ani împreună

Însă, pe cât este el de celebru, pe atât de discretă este soția sa, cea care l-a cucerit iremediabil în urmă cu mai bine de jumătate de secol.

ADVERTISEMENT

Cătălina este femeia care, încă din copilărie, pentru că atunci s-au cunoscut cei doi pentru prima dată, îi este aproape lui ”Bobiță” și la bine și la rău.

”Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Și uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Așa că… am și uitat cum am cucerit-o”, spune Mihai Bobonete, conform Viva.

ADVERTISEMENT

Cătălina Bobonete este make-up artist

Dacă despre el se cunosc toate datele, în ceea ce o privește pe Cătălina sunt puțini cei care știu cum arată ori cu ce se ocupă. Mama copiilor lui ”Bobiță” apare rar la evenimentele publice, dar atunci când o face, ia ochii tuturor.

Naturalețea, frumusețea și zâmbetul larg pe care-l afișează mereu, mai ales în fotografiile pe care Mihai Bobonete le publică pe rețelele de socializare cu ea, sunt atuurile prin care Cătălina îi cucerește pe cei din jurul ei.

ADVERTISEMENT

Soția comediantului a terminat Facultatea de Psihologie, dar a ales să profeseze ca make-up artist. O meserie care în ultimii ani a devenit din ce în ce mai profitabilă, multe doamne și domnișoare apelând la specialiști pentru a arăta bine la diferite evenimente importante.

Actorul și-a cunoscut soția la internatul liceului

Din întâmplare, în ziua în care actorul s-a mutat la internatul liceului pe care l-a urmat, a cunoscut-o pe cea care astăzi l-a făcut tată de două ori.

ADVERTISEMENT

O invitație la dans, pe care ea a acceptat-o, avea să îi aducă pentru totdeauna împreună pe Mihai și Cătălina. Astfel, încă de când aveau 12, respectiv 14 ani, cei doi formează unul dintre cele mai longevive, discrete și frumoase cupluri din lumea mondenă.

”La 14 ani, când a venit vremea să dau la liceu, am intrat la Slobozia, la mate-fizică, la „Mihai Viteazul. Și am stat în internat, unde existau două camere de băieți și 30 de camere de fete, de la vârsta gimnaziului până la postliceală.

Acolo am cunoscut-o și pe Cătălina, la o petrecere, în cantina internatului. Am invitat-o la un dans și aia a fost. Ea avea 12 ani, eu 14, iar motivul pentru care venise acolo era că avea o soră mai mare, la liceu, și locuiau împreună”, a mai adăugat actorul din ”Las Fierbinți”.

Nunta au făcut-o în 2018

Deși cei doi și-au petrecut cam toată viața împreună, actorul și make-up artistul au făcut pasul cel mare abia în 2003. Însă, așa cum spune chiar el, nunta propriu zisă, adică fastuoasă petrecere, a avut loc în 2018.

”Nunta efectiv am făcut-o anul trecut (2018), dar a durat că a trebuit să mă conving, stii… 25 de ani că vreau să rămânem. Glumesc!”, a completat ”Bobiță”, așa cum i se spune în serialul de pe Pro TV.

ADVERTISEMENT