Life

Cine este Ştefan Floroaica, actorul principal din serialul LIA. Ce vârstă are și cu ce se ocupă

Ștefan Floroaica este protagonistul serialului LIA. FANATIK vă prezintă detalii inedite despre fostul concurent Exatlon: câți ani are și cu ce se ocupă.
13.10.2022 | 13:30
Cine este Stefan Floroaica actorul principal din serialul LIA Ce varsta are si cu ce se ocupa
Ștefan Floroaica, actorul din serialul LIA. Sursă Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ștefan Floroaica debutează în actorie cu rolul din serialul LIA . Tânărul este originar din Pitești, însă de ceva ani s-a mutat la București, unde își construiește o carieră solidă în domeniu.

Numele său îl știm deja de la super competiția Exatlon. Ștefan Floroaica a ajuns până în semifinală, însă din păcate nu a reușit să plece acasă cu premiul cel mare. Asta nu l-a împiedicat însă să viseze mai departe.

ADVERTISEMENT

Cu ce se ocupă Ștefan Floroaica în viața de zi cu zi și ce vârstă are

Despre el mai trebuie să știm că pe lângă pasiunea pentru actorie, Ștefan Floroaica (28 de ani) este și multiplu medaliat la Campionatul Naţional de Brazilian Jiu Jitsu, iar pasiunea lui pentru sport a luat naștere încă din școala generală.

Profesorii îl descriu pe Ștefan Floroaica ca fiind un copil deschis, vesel, apreciat, dar și respectat. Mai mult de atât, dragostea pentru sport a fost observată la el încă de la o vârstă fragedă, iar asta o spune chiar Jana Voiculescu, fosta profesoara de educațe fizică și sport a lui Ștefan Floroaica.

ADVERTISEMENT

Și la capitolul școală, actorul serialul LIA s-a descurcat cu brio, fiind un elev de nota zece, implicat în nenumărate evenimente.

Ștefan Floroaica a fost un elev de nota zece

”Ștefan, Fane cum îmi plăcea mie să-i spun, a fost unul dintre elevii pe care nu ai cum să-l uiți. Fire deschisă , veselă, era apreciat, iubit și respectat de colegi. Un elev model, disciplinat, silitor la învățătură, respectuos cu toată lumea, bine educat, un caracter frumos.

ADVERTISEMENT

Iubea sportul și nu lipsea niciodată de la orele de educație fizică. Iubea mișcarea și, chiar dacă în gimnaziu nu a făcut niciun sport de performanță, era un sportiv polivalent, având calități motrice care ar fi făcut din el un sportiv de performanță în orice ramură sportivă ar fi ales. Îi plăcea să alerge, fiind nelipsit de la crosurile organizate la nivelul municipiului sau în județ, cu ocazia unor evenimente (…). În perioada gimnaziului, Ștefan a fost un elev de notă 10”, a dezvăluit fosta sa profesoară, pentru ramonavocilescu.ro.

Serialul LIA în care va debuta Ștefan Floroaica este o adaptare liberă după drama turcească Asla Vazgeçmem/ Never let go și este produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production.

ADVERTISEMENT

Pe lângă Ștefan Floroaica, în serialul LIA vor juca și actrițele Ioana Blaj și Ana Bodea, care își va face debutul în actorie odată cu rolul primit.

ADVERTISEMENT
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de...
Gigi Becali a dezvăluit discuția avută cu soția sa înainte de sărbătoarea de titlu de pe Arena Națională: „Luminița, Luminița”
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat...
Primul imperiu din istoria umanității. Clădit de un copil din flori a schimbat decisiv lumea în care trăim
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a...
EXCLUSIV Scandal în primăria lui Nicușor Dan din cauza FCSB. Gigi Becali și-a trimis „soldaţii” să facă presiuni uriașe pentru a-și impune regulile
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele,...
Dosar penal după o nuntă cu alai care a blocat străzile şi trotuarele, în Teleorman. Martorii la eveniment, indignaţi: "Poliţia e acolo să le asigure circul"
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea...
Pensia infimă pe care o primește Florin Piersic de la statul român. Averea adunată și singurul lux pe care și l-a permis actorul
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet!...
Kanye West și-a filmat iubita în pat și a distribuit imaginile pe internet! Cum a pus-o să stea / FOTO
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția...
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
Momente dramatice pentru o vedetă din România. A leșinat în avion
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns...
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi. Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea. "El este codificat cu cifra 11"
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu...
Mihai Leu, internat de urgență la Spitalul Fundeni. Medic: „A fost adus cu elicopterul de la Hunedoara”
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor...
Două zodii din horoscop își împlinesc un vis în săptămâna 13-19 mai. Vor primi o veste complet neașteptată