News

Cine este tânărul care a murit la Mamaia, după un accident provocat de un şofer de 80 de ani. Doi copii au rămas orfani de tată

Tânărul care a murit la Mamaia, după un accident provocat de un şofer de 80 de ani, a lăsat în urmă doi copii. Familia lui este îndurerată.
08.10.2022 | 21:48
Cine este tanarul care a murit la Mamaia dupa un accident provocat de un sofer de 80 de ani Doi copii au ramas orfani de tata
Cine este tânărul care a murit la Mamaia, în urma unui accident provocat de un șofer de 80 de ani. Sursa foto: România TV, Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tânărul de 28 din Mamaia, care a murit după un accident teribil, provocat de un șofer de 80 de ani, era căsătorit și avea doi copii.

Tânărul care a murit la Mamaia, în urma unui accident provocat de un șofer de 80 de ani, avea doi copii

Accidentul rutier a avut loc vineri seară, iar un motociclist de numai 28 de ani și-a pierdut viața după ce un pensionar de 80 de ani i-a tăiat calea.

ADVERTISEMENT

Daniel Păvăloae sau Dani, așa cum îi spuneau prietenii, a murit pe loc în urma accidentului. Bărbatul în vârstă de 80 de ani s-a ales cu dosar penal pentru ucidere din culpă.

Dani era căsătorit și avea doi copii împreună cu soția lui, un băiat și o fată. Motociclistul și familia lui locuiau în Constanța.

ADVERTISEMENT

Soția și copiii lui Dani sunt îndurerați după ce tânărul și-a pierdut viața în urma accidentului cumplit.

Bărbatul își iubea foarte mult partenera de viață și era foarte grijuliu cu cei doi copii. Acesta era preocupat de educația lor, iar cei care l-au cunoscut spun despre el că era un familist convins.

ADVERTISEMENT

Daniel Păvăloae era pasionat de sport și de călătorii, așa că îi obișnuise pe copii să urmeze același stil de viață. Împreună cu familia, bărbatul mergea la munte și practica diverse activități sportive.

Iarna mergeau adesea la ski, iar vara alegeau destinații turistice inedite din inima naturii, potrivit romaniatv.net. De exemplu, vara acestea au mers în diverse locații de la munte, cum ar fi Sinaia, Brașov. Au urcat pe Vârful Moldoveanu, cel mai înalt din țară, având 2500 metri, iar vara trecută și-au petrecut sejurul în Delta Dunării.

ADVERTISEMENT

Cum s-a petrecut tragicul accident de la Mamaia

Daniel mergea cu motocicleta pe Bulevardul Mamaia, în seara de 7 octombrie. La un moment dat, un bărbat de 80 de ani, aflat la volanul unul alt autoturism, i-a tăiat calea tânărului.

Din păcate, Dani nu a mai avut timp să reacționeze, lovind în plin mașina. Deși medicii au făcut toate eforturile pentru a-l salva, tânărul și-a pierdut viața din cauza rănilor grave suferite.

“Vineri, 7 octombrie, în jurul orei 18.30, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Mamaia din stațiunea Mamaia.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între un autoturism, condus de un bărbat, de 80 de ani, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 28 de ani.

În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a motociclistului. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

ADVERTISEMENT