News

Grav accident rutier în Vatra Dornei. Două persoane încarcerate după impactul a două mașini

Un teribil accident rutier a avut loc vineri după amiază în județul Suceava. Două persoane au rămas încarcerate după impactul dintre un autoturism și o autoutilitară.
07.10.2022 | 18:09
Grav accident rutier in Vatra Dornei Doua persoane incarcerate dupa impactul a doua masini
Două persoane încarcerate în Vatra Dornei după un grav accident rutier. Sursa foto: romania24.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs vineri în județul Suceava. În eveniment au fost implicate un autoturism și o autoutilitară.

Două persoane încarcerate în Vatra Dornei după un grav accident rutier. Coliziune între un autoturism și o autoutilitară

Conform informațiilor oferite de Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române, accidentul a avut loc în jurul orei 17.00.

ADVERTISEMENT

Cele două vehicule au intrat în coliziune pe raza cartierului Argestru, din municipiul Vatra Dornei. În eveniment au fost implicate patru persoane.

Potrivit ISU Suceava, două din cele patru persoane aflate în mașini sunt incarcerate.

La fața locului intervin pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD, cu sprijinul a două echipaje SAJ.

ADVERTISEMENT

În imaginile care au apărut în presa locală de la fața locului se poate vedea un autoturism pur și simplu zdrobit de autoutilitara care venea din sens opus. Pe stradă sunt bucăți desprinse din cele două vehicule.

Accident grav petrecut vineri și în Mehedinți. Două vehicule implicate și o persoană rănită grav

Tot vineri, un alt accident grav a avut loc în județul Mehedinți. O persoană a fost rănită grav după impactul dintre două vehicule.

ADVERTISEMENT

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 56A Drobeta-Turnu Severin – Maglavit, între localitățile Bucura și Nicolae Bălcescu, județul Mehedinți, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autocamion și un autoturism.

”La sosirea pompierilor, o persoană se afla blocată în autoturism. Cu ajutorul accesoriilor din dotare, salvatorii au extras un bărbat în vârstă de 52 de ani, pe care l-au predat, în stare de conștiență, unui echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță.

ADVERTISEMENT

Ulterior, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe din Drobeta Turnu Severin”, mai informează autoritățile.

Poliția mai informează că, din cauza accidentului, traficul rutier a fost întrerupt în ambele sensuri. Reluarea normală a circulației a avut loc în 30-45 de minute de la eveniment.

ADVERTISEMENT
Tags: