News

Cine este tânărul care și-a decapitat prietenul cu drujba în Ajunul Crăciunului. Oribila crimă putea fi prevenită

Ştefăniţă Marcel Stoinea a fost prins a treia zi după crimă. Bărbatul, cunoscut cu probleme psihice, comisese mai multe fapte penale în satul natal.
28.12.2022 | 14:52
Cine este tanarul care sia decapitat prietenul cu drujba in Ajunul Craciunului Oribila crima putea fi prevenita
Ştefăniţă Marcel Stoinea avea la activmai multe fapte penale Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ştefăniţă Marcel Stoinea are 25 de ani. A crescut la ferme și stâne, este lipsit de orice fel de educație și este cunoscut cu probleme psihice.

Cine este tânărul care și-a decapitat prietenul cu drujba

Deși în trecut a comis mai multe fapte penale în satul natal, autoritățile nu au luat măsuri în privința tânărului care și-a ucis prietenul cu drujba, iar unii consăteni îl încurajau chiar să facă scandal pentru a se amuza pe seama lui.

ADVERTISEMENT

Aceștia îl porecliseră „Macarena” și i-au creat mai multe conturi pe site-urile de socializare, unde postau diverse imagini, pentru amuzament, scrie Spynews.

În 2015, pe când Ştefăniţă Marcel Stoinea avea 18 ani, tânărul a fugit de la o fermă din județul Constanța, iar familia l-a declarat dispărut. Poliția l-a dat în urmărire, iar tânărul cu probleme psihice a fost localizat cu greu.

ADVERTISEMENT

„Poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la dispariţia lui Stoinea Ştefăniţă Marcel, în vârstă de 18 ani, din judeţul Dolj. Acesta, la data de 30.09.2015, ora 12.00, a plecat voluntar de la ferma viticolă nr. 8 din Murfatlar şi nu a mai revenit până în prezent.

Acesta are înălţime 1.70 – 1.75 m, ten deschis, părul blond închis, tuns scurt, ochi căprui. La data plecării tânărul purta o bluză de trening albastră cu dungi roşii pe mâneci, pantalon blue-jeans gri, pantofi sport albi.

ADVERTISEMENT

Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze S.I.C. – Compartimentul Urmăriri sau Dispeceratul I.P.J. Constanta”, anunța Poliția Română, la momentul respectiv.

Crima din Ajunul Crăciunului

În Ajunul Crăciunului, bărbatul care în trecut bătuse pensionare, tâlhărise oameni sau furase din locuințe a devenit criminal. Și-a ucis partenerul de băutură, decapitându-l cu drujba. Apoi a urcat pe bicicletă și a fugit.

ADVERTISEMENT

Polițiștii l-au găsit după multe ore de căutare ascuns printre baloții de paie de la o stână. Potrivit sursei citate, oamenii legii l-ar fi bătut pe cioban, acuzându-l că l-a ascuns pe fugar.

„Eu le-am zis de ieri să îl caute acolo, dar n-au vrut. Îl căutau cu elicopterul”, a susținut ciobanul.

ADVERTISEMENT
Tags: