News

Crăciun însângerat, un doljean și-a decapitat vecinul cu drujba. Ucigașul este încă liber, poliția este în alertă

Poliția din județul Dolj este în alertă. Chiar în Ajun de Crăciun, un doljean și-a decapitat vecinul cu drujba. Suspectul crimei este liber.
26.12.2022 | 10:37
Craciun insangerat un doljean sia decapitat vecinul cu drujba Ucigasul este inca liber politia este in alerta
Crimă înfiorătoare în Dolj. Un bărbat și-a omorât vecinul cu drujba. Suspectul este căutat de poliție. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O crimă înfiorătoare a avut loc în județul Dolj, chiar de Crăciun. Un tânăr și-a ucis un vecin, după o noapte în care ambii au consumat băuturi alcoolice.

Crimă înfiorătoare în Dolj. Un bărbat și-a omorât vecinul cu drujba. Suspectul este căutat de poliție

Din primele informații, suspectul crimei este un tânăr de 25 de ani. În Ajun de Crăciun, acesta și-ar fi ucis un vecin, în vârstă de 57 de ani, folosindu-se de o drujbă. Tragedia s-a petrecut chiar în locuința victimei, în comuna Călărași, din Dolj.

ADVERTISEMENT

Potrivit informaților de la poliție, în noaptea de 24 spre 25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alți doi bărbați din comună, au consumat băuturi alcoolice la locuința victimei.

La un moment dat, unul dintre cei doi bărbați, în vârstă de 25 de ani, s-ar fi năpustit asupra victimei cu o drujbă. Agresiunea a dus la decesul bărbatului mai în vârstă.

ADVERTISEMENT

”Întrucât au rezultat indicii privind săvârşirea infracţiunii de omor, la faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare formată din procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj şi poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic Dolj.

În fapt, în cursul nopţii de 24/25 decembrie, bărbatul de 57 de ani, împreună cu alţi doi bărbaţi, din aceeaşi localitate, au consumat băuturi alcoolice la locuinţa victimei, iar la un moment dat, unul dintre cei doi bărbaţi, în vârstă de 25 de ani, i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, cu corpuri dure şi cu un obiect tăietor-despicător, care i-ar fi provocat decesul”, a transmis IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

Autorul crimei a fugit. Apel disperat al primarului din Călărași: ”Alertați poliția, nu încercați acțiuni personale!”

Imediat după ce a comis fapta, tânărul de 25 de ani a fugit. Nici până în prezent, oamenii legii nu au dat de urmele acestuia.

De două zile, polițiștii doljeni împreună cu echipaje de jandarmi sunt pe teren în căutarea tânărului.

ADVERTISEMENT

Primarul din Călărași a dat detalii despre suspectul de crimă. Numele său ar fi Ștefaniță Stoinea și este cunoscut drept Fane Macarena, scrie Jurnal de Craiova. Se pare că bărbatul are un grad de înapoiere psihică, posibil periculos.

”Sunt în derulare căutările în ceea ce îl privește pe Stoinea Ștefăniță, iar imaginea nocturnă este ultima surprinsă de o cameră de supraveghere din localitate, ieri dimineață (n.r. duminică), pe la 04.00.

Facem din nou precizarea să alertați poliția, să nu încercați acțiuni personale. Uneori, teama sau influența altor factori pot genera situații nedorite. În principiu, cooperează, dar cu siguranță este speriat.

Cu privire la alte detalii, doar poliția le poate furniza, potrivit procedurilor interne, deci, dacă se poate, fără alte presupuneri sau aprecieri nepotrivite.
Sunt cercetări în derulare…”, a scris, pe Facebook, primarul Sorin Sandu.

ADVERTISEMENT
Tags: