Life

Cine este tânărul de 25 de ani care este acum șoferul Anei Morodan. El o duce peste tot cu mașina

Cine este tânărul de 25 de ani care este acum șoferul Anei Morodan. L-a angajat ca să o ducă peste tot pe celebra „contesă”.
04.08.2023 | 19:35
Cine este tanarul de 25 de ani care este acum soferul Anei Morodan El o duce peste tot cu masina
Cine este tânărul de 25 de ani care este acum șoferul Anei Morodan
ADVERTISEMENT

Cine este tânărul de 25 de ani care este acum șoferul Anei Morodan. Acesta este cel care o duce acum peste tot.

Cine este tânărul de 25 de ani care este acum șoferul Anei Morodan

Ana Morodan și-a luat șofer după accidentul rutier pe care l-a provocat. Vedeta a angajat un tânăr de doar 25 de ani pentru a-i fi șofer!

ADVERTISEMENT

Și nu este un străin, ci chiar fratele prietenei sale cu care apare în emisiunea de la Antena Stars. Diana spunea că ea a fost cea care i l-a prezentat pe Alex, fratele ei, pentru a-i fi șofer.

Ana Morodan a fost de acord cu acest lucru, mai ales că nu mai are permis și nu s-ar putea deplasa altfel decât cu un taxi sau celebrele aplicații Uber ori Bolt.

ADVERTISEMENT

Diana, prietena vedetei, spune că este mult mai liniștită știind că Ana Morodan are acum un șofer care să o ducă în siguranță oriunde are nevoie.

„I l-am prezentat pe Alex, Anei, fratele meu vitreg. Are 25 de ani. Suntem frați de pe tată(…) Ana nu e într-o situație nemaipomenit de bună. I se întâmplă tot felul de lucruri pe care nu știe să le gestioneze.

ADVERTISEMENT

Cred că e într-o situație extrem de dificilă, de care sunt convinsă că o va depăși, dar eu, ca și prietena ei, mă simt mult mai în siguranță că există un șofer care o duce, cineva care e în permanență în preajma ei”, a povestit Diana, prietena Anei Morodan la Antena Stars.

Ana Morodan ia acum tratament pentru dependența de pastile

Vedeta a provocat un accident rutier în martie, ea fiind sub influența unor pastile antidepresive de care a ajuns să fie dependentă.

ADVERTISEMENT

Aceasta spunea că se luptă cu dependența de circa două luni. Momentele nu sunt deloc unele ușoare pentru vedetă, ce are momente de tristețe profundă.

„Ma gândeam acum că atunci când te lași prins numai de tristețe și de întuneric, uiți o groază de lucruri, așa, încetul cu încetul.

Eventual, pe mine cred că m-ar fi ajutat să-mi fac și o listă. Spre exemplu, pe mine m-a trigger-uit că vara asta am fost doar în locuri care au piscină și mi-am dat seama că mie îmi plăcea foarte mult să înot și nu m-am mai dus”, a spus Ana Morodan.

ADVERTISEMENT