Life

Cum se simte Ana Morodan de când a început tratamentul împotriva dependenței sale: ”Uiți o groază de lucruri”

Cum se simte Ana Morodan de când a început tratamentul împotriva dependenței sale? Vedeta spune că a trecut prin numeroase schimbări.
02.08.2023 | 15:22
Cum se simte Ana Morodan de cand a inceput tratamentul impotriva dependentei sale Uiti o groaza de lucruri
Cum se simte Ana Morodan de când a început tratamentul împotriva dependenței sale. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ana Morodan traversează o perioadă extrem de dificilă. Aceasta a trecut prin numeroase schimbări în ultimele luni de zile, însă este mândră că a reușit să își mai revină. Chiar și așa, sunt și perioade în care vedeta se simte mai tristă.

Cum se simte Ana Morodan de când a început tratamentul împotriva dependenței sale

Ana Morodan a provocat un accident rutier în urmă cu ceva timp. S-a ales cu trei dosare penale atunci, iar mai apoi a decis să intre într-o perioadă de recuperare. Și-a schimbat look-ul, s-a vopsit o culoare mai închisă, ba chiar a renunțat și la mediul online o perioadă.

ADVERTISEMENT

Iată că au trecut 46 de zile de când Ana Morodan a început tratamentul împotriva dependentei sale. Aceasta postează acum constant numeroase trăiri și își ține la curent fanii cu evoluția sa.

Cum se simte acum vedeta? Se pare că s-a cufundat într-un val de tristețe. Postarea sa este cu adevărat una cât se poate de emoționantă. Ana Morodan spune că și uită anumite lucruri, pe care este nevoită să le noteze pe o listă.

ADVERTISEMENT

De asemenea, deși iubea să înoate, de ceva timp, vedeta nu a mai făcut nici asta. Petrece foarte mult timp în pat și încarcă să găsească un echilibru, astfel încât să se simtă mai bine.

Vedeta petrece foarte mult timp în pat

„Ma gândeam acum că atunci când te lași prins numai de tristețe și de întuneric, uiți o groază de lucruri, așa, încetul cu încetul. Mai ales când starea asta persistă de mai mult timp.

ADVERTISEMENT

Uiți o groază de lucruri faine și că ar trebuie să ne focusă, să nu uităm de ele. Eventual, pe mine cred că m-ar fi ajutat să-mi fac și o listă. Spre exemplu, pe mine m-a trigger-uit că vara asta am fost doar în locuri care au piscină.

Și mi-am dat seama că mie îmi plăcea foarte mult să înot și nu m-am mai dus. Am ajuns să stau în pat. (…) În rest, mă țin aici pe echilibru și îmi place că-mi iese, nu m-aș fi gândit”, a spus Ana Morodan pe pagina ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Amintim că după accidentul rutier provocat, aceasta s-a internat și la o clinică pentru a primi ajutorul necesar. După ce a fost externată, vedeta spunea că se simte mult mai bine. Se pare însă că acum aceasta se confruntă cu mai multe stări. 

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
"Cam un 4.000 de lei ca să trăieşti decent". Ofertele angajatorilor pentru tineri, la târgurile de joburi
Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca...
Strigătul disperat al fiicei milionarului român care a ajuns falit, la fel ca Irinel Columbeanu: Şi unui câine îi dai o pâine!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua...
Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua sarcină
Bomba bombelor în showbiz! S-a căsătorit în mare secret! Avem toate detaliile!
Bomba bombelor în showbiz! S-a căsătorit în mare secret! Avem toate detaliile!
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion