News

Cine este tânărul decedat în accidentul de motocicletă din Suceava. Denis, plâns de rude și prieteni: ”Acum e alături de fratele lui drag, în cer”

Denis este tânărul decedat în accidentul de motocicletă din Suceava. Acesta urma să își serbeze majoratul, iar acum este plâns de rude și prieteni.
02.10.2023 | 12:43
Cine este tanarul decedat in accidentul de motocicleta din Suceava Denis plans de rude si prieteni Acum e alaturi de fratele lui drag in cer
Denis, tânărul decedat în accidentul de motocicletă din Suceava, urma să își serbeze majoratul. Sursa foto: Observator News / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Durere fără margini într-o familie din Botoșani. Denis, băiatul de doar 17 ani, a murit, sâmbătă seară, într-un accident grav de motocicletă, pe E85, cunoscut ca ”Drumul morții”.

Denis, tânărul decedat în accidentul de motocicletă din Suceava, urma să își serbeze majoratul: ”Acum e alături de fratele lui drag, în cer”

Familia lui Denis trece printr-un adevărat coșmar. Părinții băiatului lucrează în străinătate, iar acum se întorc în țară pentru a-l conduce pe ultimul drum pe cel de-al doilea copil.

ADVERTISEMENT

Am plecat să-l îngropăm și pe cel mic”, a scris mama lui Denis pe rețelele de socializare. Familia din Suceava a fost greu încercată de-a lungul vieții. Aceștia au mai îngropat un copil, pe Cosmin, fratele lui Denis, notează publicația DobrogeaTV.

Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Denis. Acum e alături de fratele lui drag Cosmin, în cer. E greu și pentru noi prietenii dar pentru voi nu cred că am cuvinte să descriu ce simțiți.

ADVERTISEMENT

Ei sunt acum împreună, doi îngeri plecați prea devreme, nedrept de repede din această viață, poate într-un loc cu liniște si pace eternă. Însă e atât de trist și gol fără ei. O mare tragedie pentru voi părinții și familia. Suntem alături de voi. Dumnezeu să vă dea putere și alinare sufletească!”, spune un prieten de-al lui Denis, pe Facebook.

Peste doar două zile, Denis urma să împlinească vârsta de 18 ani. Acum, în loc de petrecerea majoratului acestuia, apropiații lui se pregătesc de înmormântare.

ADVERTISEMENT

Denis nu avea permis de conducere, iar motocicleta nu era înmatriculată

Denis, tânărul decedat în accidentul de motocicletă de sâmbătă seară din Dumbrăveni (Suceava) este din județul Botoșani. El este originar din localitatea Cristești. Băiatul se afla pe motocicletă împreună cu o adolescentă de 16 ani din Curtești.

La un moment dat, cel mai probabil din cauza vitezei, a pierdut controlul asupra motorului și a ieșit în decor. Cei doi tineri au fost găsiți în stare de inconștiență la locul accidentului. Denis a murit pe loc, iar fata a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean de Urgență Suceava.

ADVERTISEMENT

Minora este în comă, intubată și ventilată mecanic, fiind internată pe secția de chirurgie infantilă în sectorul ATI”, a comunicat, duminică, Spitalul Județean de Urgență Suceava.

Mesaje de condoleanțe după decesului lui Denis

Pe site-urile de socializare curg mesajele de condoleanțe după decesul lui Denis. Vestea tragică a venit cu un trăsnet peste familie și prieteni. Iată doar câteva dintre postări:

  • ”Doamne ferește! Nu pot să cred! Condoleanțe!”
  • ”Condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace pe Denis!”
  • ”Sincere Condoleanțe! Dumnezeul sa îl ierte”
  • ”Sincere condoleanțe familiei Dumnezeu sa-l ierte ,mare durere pentru părinți!”
  • ”O, Doamne, nu pot să cred! Condoleanțe sincere și multă putere! În veci pomenirea lui!”
  • ”Sincere,Condoleanțe și multă putere sa depășiți aceasta cumplita durere și cumpăna!”
ADVERTISEMENT