Life

Cine este Viviana Sposub, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. A lucrat la Pro TV și Antena 1

Viviana Sposub este noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. Vedeta a înlocuit-o pe Olga Verbitchi, care a fost dată afară din concurs.
16.09.2021 | 08:50
Cine este Viviana Sposub, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities. A lucrat la Pro TV și Antena 1
ADVERTISEMENT

Viviana Sposub a acceptat să participe la emisiunea Bravo, ai stil! Celebrities. Bruneta speră că va reuși să-i impresioneze pe cei trei jurați cu ținutele sale.

Viviana Sposub este destul de familiarizată cu televiziunea. În trecut ea a prezentat rubrica meteo la Observatorul Antenei 1 și a fost co-prezentatoare la Vorbește Lumea.

ADVERTISEMENT

Tânăra este actuala iubită a actorului George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. .

Cine este Viviana Sposub, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities

Viviana Sposub va încerca să câștige titlul de Cea mai stilată femeie din România, după ce a acceptat provocarea de a participa la Bravo, ai stil! Celebrities. Aceasta speră să-i impresioneze pe Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Tibi Clenci cu stilul său vestimentar.

Iubita lui George Burcea a intrat în competiție după ce Olga Verbitchi a fost dată afară pentru că a întârziat la filmări și a ratat prima gală a noului sezon. Viviana a fost extrem de încrezătoare în forțele ei la prima apariție în cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities, chiar dacă una dintre concurente, Ruxi, a atacat-o imediat.

ADVERTISEMENT

“Sper că a venit aici să învețe. Chiar are nevoie”, a spus Ruxi.

Jurații i-au dat însă trei steluțe pentru ținuta sa.

Viviana Sposub a avut mai multe apariții la Tv. În trecut a lucrat la Antena 1 și Pro Tv. A prezentat rubrica meteo la Observatorul Antenei 1 și a fost co-prezentatoare la Vorbește Lumea, în urmă cu doi ani. În plus are și o voce de senzație. În cadrul unei emisiuni l-a cunoscut și pe actualul ei iubit, George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan.

Cu ce se ocupă Viviana

Frumoasa brunetă este vlogger, iar canalul său de Youtube este urmărit de mii de persoane. Este pasionată și de muzică. S-a născut pe 21 iunie 1997 la Botoșani. A terminat Liceul de Artă “Ștefan Luchian” și a urmat Facultatea de Comunicare și Relații Publice din cadrul Școlii Naționale de Studii Politice și Administrative.

ADVERTISEMENT

În urmă cu ceva timp, George Burcea vorbea într-un interviu despre iubita sa.

“O iubesc enorm. Timp de un an n-a lipsit o secundă din viața mea, iar, pe lângă asta, m-a susținut din toate punctele de vedere.  

Un partener cu care să împărtășești fiecare gând, trăire, sentiment pe care-l ai este esențial în dezvoltarea ta ca om și artist, în acest caz, iar ea a făcut acest lucru la 110″, declara iubitul Vivianei Sposub.

ADVERTISEMENT